Димитър Кузманов остана много близо до основната схема на Ролан

...
Димитър Кузманов остана много близо до основната схема на Ролан
Коментари Харесай

Щастливите губещи на Ролан Гарос: Има ли шанс Кузманов?


Димитър Кузманов остана доста покрай главната скица на Ролан Гарос, само че претърпя проваляне в последния квалификационен кръг на шампионата.

Мико не бе печелил дуел от пресявките в Париж до тази година, до момента в който в този момент записа две победи и загуби в трисетова борба в техния край.

Шансът на втората ни ракета за присъединяване остава действителен, най-малко на доктрина, само че вероятността да го забележим на алените кортове от главната скица е дребен.

Към момента броят на „щастливите губещи“ е 3. Предвид ранкинга на Кузманов и на всички финални двойки от квалификациите, при допустимо най-хубавия сюжети българинът ще се нуждае от още четири отказвания, с цел да получи късмет да играе против най-хубавите във френската столица.

В пет от останалите финални двойки в пресявките и двамата тенисиста са с по-високо класиране от Мико, а международният №173 Алесандро Джианеси към този момент загуби своя дуел против №218 Себастиан Офнер и е по-напред в листата от Кузманов.

Дори и да не успее да продължи напред, той може да бъде повече от удовлетворен от представянето си, защото напредъкът в играта и резултатите му продължава. Той отстрани 16-ия подложен в квалификациите Марк-Андреа Хеслер (120) в поредни сетове, след което се оправи и с Флавио Коболи (153).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР