Диктаторът Владимир Путин се превърна в човек, с когото никой

...
Диктаторът Владимир Путин се превърна в човек, с когото никой
Коментари Харесай

Путин може да загуби властта до дни

Диктаторът Владимир Путин се трансформира в човек, с който никой не желае да си стисне ръката. Следователно той може да загуби властта в идващите дни.

Това мнение показа в ефира на „ Аргумент “ писателят и политически пълководец Михаил Шейтелман. Той означи, че Руската федерация няма проект [по отношение на войната против Украйна], Кремъл работи преждевременно.

„ Мисля, че в този момент нямат сюжет, тъй като в Русия няма тактика, няма тактичност... Всичко, което вършат през последните дни, е това оттегляне от Херсон, всичко е небрежно. Последните месеци нямат нито тактика, нито тактичност. Каквото решат сутринта, това и вършат. Руската федерация към момента желае да унищожи инфраструктурата на Украйна “, съобщи специалистът.

„ Струва ми се, че в този момент руснаците са стигнали до повратна точка за себе си, когато ще би трябвало да вземат друго мъчно решение “, сподели той. Според Шейтелман нееднократно е говорено, че Херсон може да се трансформира в точката, в която ръководството на Путин свършва. „ Не бива обаче да се чака, че всичко ще завърши с обстоятелството, че Руската федерация ще разгласи гибелта на диктатора. На Путин просто ще му бъдат отнети лостовете на ръководство, ще му бъде неразрешено да взема решения, да поддържа връзка с политици и други страни. Този развой може да отнеме няколко месеца “, съобщи Шейтелман.

„ Сега би трябвало да следим Патрушев... И ще ви кажа следното - в случай че Патрушев отиде в Китай през идващите дни, това ще значи, че времето на Путин е изтекло “, съобщи Шейтелман, визирайки Николай Патрушев, ръководещ Съвета за сигурност на Руската федерация. Според мнозина анализатори Патрушев е измежду най-влиятелните хора в Русия и има голяма власт, в това число голямо въздействие в силовите служби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР