Депутатите от парламентарната група на Възраждане настояха за оставката на

...
Депутатите от парламентарната група на Възраждане настояха за оставката на
Коментари Харесай

Възраждане искат нови предсрочни избори, готвят се за референдум

Депутатите от парламентарната група на " Възраждане " настояха за оставката на марионетния кабинет и за предварителни избори, на които ще отидат на нещо като референдум. Причината е, че държавното управление слага под подозрение съществуването на българската страна с у нас.

Дошло е време за преосноваване на българската страна, сподели депутатът Костадин Костадинов на трибунка в Народното събрание.

Освен това стана ясно, че от " Възраждане " готвят контрадействие, ориентирано против напускането на непознатите окупационни войски, които идват да подсигуряват политическия живот на държавното управление. " Възраждане " ще създадат всичко належащо да няма непознати войски у нас, тъй като обществото не утвърждава такава политика, закани се депутатът Костадин Костадинов.
 Възраждане желаят глобите против Русия да паднат
Възраждане желаят глобите против Русия да паднат

Даниел Димитров е обезпокоен от резултата на войната върху строителния отрасъл

Целта на Костадинов ще е да не допусне непознати войски на територията на България. Държавата работи на правилото на мандата на колониална територия и ръководещите се държат като чиновници на непознати посолства , посочи той.

Костадинов изясни, че е схванал, че с изключение на, която ще пристигна у нас, ще има и втора Той чака в идващите седмици да има военнослужещи от 4 страни.

Единствените, които би трябвало да подсигуряват независимостта на страната, са българските въоръжени сили, настоя Костадинов. Парите, които били платени за Ф-16 щяло да се окаже, че са хвърлени напразно и " Възраждане " ще желаят сметка.
 Объркан, неспасяем, обезсърчителен – Кирил Петков на 100-ния си ден, съгласно ГЕРБ
Объркан, неспасяем, обезсърчителен – Кирил Петков на 100-ния си ден, съгласно ГЕРБ

Правителството сподели, че е некомпетентно да сплоти даже ръководещото болшинство

Костадинов недоумява още за какво по време на вчерашния се веели задгранични флагове и такива на терористични организации, на който протест участвал целия Министерски съвет. За това Костадинов насочи въпроси към ДАНС за какво и по какъв метод е обезпечена националната сигурност. Той даде образец, че на вчерашния митинг в отбрана на Украйна е имало знаме на сирийската свободна организация, само че е нямало повече от пет български знамен а. Службите това нещо проспаха ли го, или стана под тяхна закрила, запита Костадин Костадинов.

" В рамките на идващите 10 дни ще организираме серия от събития, с цел да стане ясно, че тук, в столицата, ще се слуша български език, ще се издигат български лозунги, ще се издигат единствено български флагове и ще се слуша нашият глас, а не марионетните ", акцентира Костадинов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР