Прокуратурата в Пловдив издирва мъж за непристойно поведение (мастурбиране) в

...
Прокуратурата в Пловдив издирва мъж за непристойно поведение (мастурбиране) в
Коментари Харесай

Прокуратурата в Пловдив: Издирва се мъж за мастурбиране в градския транспорт

Прокуратурата в Пловдив търси мъж за непочтено държание (мастурбиране) в градския превоз.

На превозвачите ще се постановат парични наказания, в случай че вътре в транспортните средства температурите са високи

От държавното обвиняване оповестяват, че са се самосезирали по сигнал, че това се е случило пред 14-годишно момиче, което също е пътувало в рейса.

Предстои да се откри самоличността на мъжа, както и да се съберат спомагателни данни, с цел да се уточни действието.

 Брендо се е предал и е арестуван 3 мин. Брендо се е предал и е арестуван  След гибелта на екскурзиант в планината: Важно е както облеклото, по този начин и застраховката 3 мин. След гибелта на екскурзиант в планината: Важно е както облеклото, по този начин и застраховката  Предупреждение за високи температури и в понеделник 2 мин. Предупреждение за високи температури и в понеделник  Еньовден е. Билките са най-лековити 2 мин. Еньовден е. Билките са най-лековити  Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика 4 мин. Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика  Брендо се е предал и е арестуван 3 мин. Брендо се е предал и е арестуван  След гибелта на екскурзиант в планината: Важно е както облеклото, по този начин и застраховката 3 мин. След гибелта на екскурзиант в планината: Важно е както облеклото, по този начин и застраховката  Предупреждение за високи температури и в понеделник 2 мин. Предупреждение за високи температури и в понеделник  Еньовден е. Билките са най-лековити 2 мин. Еньовден е. Билките са най-лековити  Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика 4 мин. Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика

Към момента инспекцията се води за безчинство и непристойни дейности, осъществени на обществено място.

В неделя в обществените мрежи се появи обява на майка, твърдяща че мъж е мастурбирал пред детето ѝ в рейс по линия №7.

Вандалският акт е осъществен в кв. „ Тракия “

„ Вчера към 18 часа този мъж се е возил до последната спирка и е изплашил доста щерка ми “, написа Стела Минева.

Проверката е предоставена на чиновници от ОД на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. Срокът за приключването ѝ е един месец.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР