Владимир Путин и Ким Чен Ун подписаха стратегическо партньорство за

...
Владимир Путин и Ким Чен Ун подписаха стратегическо партньорство за
Коментари Харесай

Владимир Путин подписа стратегическо партньорство с Ким Чен Ун от Северна Корея

Владимир Путин и Ким Чен Ун подписаха стратегическо партньорство за задълбочаване на комерсиалните и военните връзки сред Русия и Северна Корея, обещавайки да работят в тясно съдействие против интернационалните наказания.

Руският президент сподели, че новото партньорство включва неуточнена уговорка за взаимопомощ, която ще се ползва при положение на „ експанзия “ против една от подписалите страни.

Той сподели, че Москва може да създаде „ военнотехнически съдействие ” според съглашението и прикани Организация на обединените нации да приключи своя режим на наказания против Северна Корея.

„ Тези нелегитимни дейности служат единствено за подкопаване на международната икономическа и политическа система, ” сподели Путин. „ Ние ще продължим да се противопоставяме на практиката на задушаване на глобите като инструмент, който Западът употребява, с цел да резервира своята надмощие. “

Путин благодари на Ким за поддръжката на севернокорейския водач за неговата война в Украйна, до момента в който получи охолно посрещане при първото му посещаване в изо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР