Най-логично е да подкрепим първите на изборите за съставяне на

...
Най-логично е да подкрепим първите на изборите за съставяне на
Коментари Харесай

Йордан Цонев, ДПС: Най-логично е да подкрепим ГЕРБ като победител на изборите

" Най-логично е да подкрепим първите на изборите за сформиране на постоянно държавно управление ". 

Това съобщи Йордан Цонев, зам.-председател на Движение за права и свободи, по време на консултациите при президента Румен Радев за сформиране на кабинет. Лидерът на Движението Делян Пеевски отсъстваше от срещата, което наложи Цонев да заяви на президента, че групировката им ще поддържа ГЕРБ-СДС за сформиране на държавно управление. 

" За нас прочитът на ниската изборна интензивност изрично приказва за нарушено доверие към политическите субекти и политическия развой в страната през последните 3-4 години. Това се дължи във всички случаи на обстоятелството, че в страната политическите сили се отдалечават дневния ред на хората. От Движение за права и свободи говорихме доста за казуса и даже това бе акцент в предизборната ни акция. Да се върнем и да работим за хората ", сподели Цонев.

По думите му българите не желаят нови избори, а желаят стабилизация и болшинство на постоянен кабинет, който да работи за решение на проблемите им.

" Ще подкрепим спечелилите на последните избори. Гражданите ясно ни споделиха, че би трябвало да потиснем политическото си его в името на решаването на проблемите в страната, които не са по никакъв начин малко ", означи още Цонев. 

Той съобщи, че от Движение за права и свободи доста разчитат на президента за положителната медиация в тежкия развой по договарянията. 

" Няма различен човек, който да го стори, разчитаме на вашия престиж. Да бъдете на висотата, на която постоянно сте били. Изборите са краен вид и не са решение ", уточни Цонев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР