Членове на Националния съвет на БСП са събрали подписи за

...
Членове на Националния съвет на БСП са събрали подписи за
Коментари Харесай

Социалисти хванаха Нинова в лъжа за подписи

Членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия са събрали подписи за привикване на присъствено съвещание на 23 ноември от 14:00 часа, до момента в който е текло гласуването по планувания през днешния ден от председателката Корнелия Нинова задочен пленум, научи ФАКТИ от свои източници.

На обяд от централата на партията оповестиха, че са събрани 103 гласа “за” предлагането на Нинова, с което ѝ се дава мандат за договаряния с Продължаваме промяната, Демократична България и Има Такъв Народ за сформиране на държавно управление. От Позитано 20 показаха също, че единствено 19 членове са били срещу.

За противоположната на Нинова позиция са събрани 64 подписа, което опровергава публично изпратената от централата, оповестиха за ФАКТИ осведомени източници от партийните среди. Любопитното е, че хората, които са дали своят вот по предлагането на председателката в оставка, не могат да бъдат тествани на процедура от никой член на Българска социалистическа партия. До тях достъп имат единствено Нинова и двама нейни чиновници.

Подписката на инакомислещите е обществена и може да бъде потвърдена. В нея те упорстват за избор на заместител - ръководител, който да извършва функционалностите на ръководителя в оставка, избор на контактна група за водене на договаряния, както и привикване на национално заседание с присъединяване на членовете на Народно събрание на Българска социалистическа партия, ПГ на Българска социалистическа партия, ръководителите на Общински и Областни препоръки на Българска социалистическа партия и кметовете на Българска социалистическа партия.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР