Илън Мъск стана баща за 12-ти път, съобщава Bloomberg. Полът

...
Илън Мъск стана баща за 12-ти път, съобщава Bloomberg. Полът
Коментари Харесай

Илън Мъск стана баща за 12-ти път

Илън Мъск стана татко за 12-ти път, оповестява Bloomberg. Полът на новия правоприемник към този момент се пази в загадка. Ще спре ли милиардерът с това бебе или ще продължи да основава клан?

Илън Мъск стана татко за 12-ти път

Бебето, чийто пол към момента не е оголен, му е родено от неговата държанка и сътрудник по работа на ненапълно работно време Сиобан Зилис. Това към този момент е третото им дете дружно. Първите им деца се родиха през 2021 година – момчета близнаци.

Преди това певицата Граймс роди три деца на милиардера. В този съюз Мъск имаше двама сина и щерка.

Илън Мъск стана татко за 12-ти път 24.06.24 12:09 Американски законодател: Такива удари като в Севастопол не би трябвало да има, какво ще стане, в случай че Русия удари плаж във Флорида 24.06.24 11:58 Лечебните свойства на мехлемът от дафинов лист 24.06.24 11:56 Бившият министър на защитата на Англия: Почти бих бил признателен, в случай че Путин употребява нуклеарно оръжие в Украйна 24.06.24 11:39 Разследват по какъв начин Евелин Банев-Брендо е влезнал в България (ВИДЕО) 24.06.24 11:37

В първия си брак Илон и Джъстин Уилсън имаха близнаци и още едно момче – тризнаци. Всички момчета имат необикновени имена: Грифин, Ксавие, Дамян, Саксон и Кай. В този съюз имаше и още едно момче. Той беше първото дете на Мъск, само че умря заради синдром на неочаквана детска гибел.

Милиардерът неведнъж е заявявал, че прави всичко допустимо, с цел да отстрани недостига на популацията. Според Мъск ниската раждаемост съставлява най-голямата заплаха за актуалната цивилизация.

заплаха за актуалната цивилизация.

Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, е северноамерикански инженер, откривател, бизнес магнат, вложител, милиардер, роден в ЮАР.

Понастоящем е основен изпълнителен шеф и основен механически шеф на компанията „ Спейс Екс “, както и основен изпълнителен шеф и основен продуктов проектант на „ Тесла Моторс “, учредена от двамата инженери Марк Тарпенинг и Мартин Ебърхард. Той е също по този начин създател на „ Спейс Екс “ и съосновател на „ Тесла Моторс “ и PayPal (продадена през 2002 година за 1,5 милиарда щ.д., 180 млн. щ.д. е дялът на Мъск). Член е на Съвета на шефовете на компанията SolarCity, учредена от негови братовчеди.

За забележителни заслуги пред науката Мъск е почетен с участие в Британското кралско научно сдружение на 9 май 2018 година

Според класацията на Блумбърг на 7 януари 2021 година Мъск става най-богатия човек на планетата, измествайки създателя на „ Амазон “ Джеф Безос. Според класацията обаче на „ Форбс “ за най-богатите хора на света Мъск заема 1-во място.

Източник: Bloomberg /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР