IRS може да събере повече от 50 милиарда долара приходи

...
IRS може да събере повече от 50 милиарда долара приходи
Коментари Харесай

IRS се справя с данъчната вратичка за богатите. Това усилие може да събере 50 милиарда долара.

IRS може да събере повече от 50 милиарда $ доходи през идващото десетилетие, като постави завършек на огромна данъчна малка врата за богатите данъкоплатци, сподели Министерството на финансите на Съединени американски щати в понеделник.

Насоките и решението, оповестени в понеделник, включват проекти за главно прекъсване на „ изместването на основата на партньорството “ – развой, посредством който бизнес или лице може да реалокира активи сред поредност от свързани страни, с цел да избегне заплащането на налози. Министерството на финансите разказа техниката като „ корист “, без друга икономическа изгода с изключение на отбягване на данъчното облагане.

Натискът за унищожаване на малката врата идва на фона на натиска от IRS да усили одитите си на богати данъчни измами в старания за увеличение на приходите. Около 80 милиарда $ ново финансиране бяха ориентирани към данъчната организация от Закона за понижаване на инфлацията, който беше подписан през 2022 година от президента Джо Байдън, а чиновници в понеделник споделиха, че спомагателните пари...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР