Митническите служители на МП Калотина“ откриха 9600 кг контрабанден течен

...
Митническите служители на МП Калотина“ откриха 9600 кг контрабанден течен
Коментари Харесай

Митничари откриха откриха 9600 кг контрабанден течен препарат

Митническите чиновници на Министерство на правосъдието „ Калотина “ откриха 9600 кг контрабанден течен препарат при инспекция на товарен автомобил, влизащ в страната от Сърбия.

Най-вероятно наркотичното вещество е било предопределено за българския пазар

Проверката е част от профилираната интервенция против контрабандата на Агенция „ Митници “, Групово дело „ Гранична полиция “, Групово дело „ Борба с проведената престъпност “ и Националната организация по приходите.

На 19 юни на ГКПП „ Калотина “ идва влекач с полуремарке със сръбска регистрация. Пред митническите чиновници водачът - сръбски жител, показал постоянни документи за транспортираната стока (препарати за битова хигиена) от Сърбия за България.

 Брендо се е предал и е арестуван 3 мин. Брендо се е предал и е арестуван  След гибелта на екскурзиант в планината: Важно е както облеклото, по този начин и застраховката 3 мин. След гибелта на екскурзиант в планината: Важно е както облеклото, по този начин и застраховката  Предупреждение за високи температури и в понеделник 2 мин. Предупреждение за високи температури и в понеделник  Еньовден е. Билките са най-лековити 2 мин. Еньовден е. Билките са най-лековити  Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика 4 мин. Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика  Брендо се е предал и е арестуван 3 мин. Брендо се е предал и е арестуван  След гибелта на екскурзиант в планината: Важно е както облеклото, по този начин и застраховката 3 мин. След гибелта на екскурзиант в планината: Важно е както облеклото, по този начин и застраховката  Предупреждение за високи температури и в понеделник 2 мин. Предупреждение за високи температури и в понеделник  Еньовден е. Билките са най-лековити 2 мин. Еньовден е. Билките са най-лековити  Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика 4 мин. Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика

Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция. В хода на контролните дейности митническите инспектори откриват, че стоката, разказана по документи е същата, само че действително наличното количество е повече от заявеното.

Накитите са на стойност 80 хиляди лв.

Открити са недекларирани 16 палета с 12 800 пластмасови шишета в разфасовки по 750 мл, цялостни с течен препарат за измиване на съдове от известна комерсиална марка. Общото количество на арестувания препарат за битова хигиена е 9600 литра.

Снимка: Агенция " Митници "

На водача на камиона е формиран акт по Закона за митниците за опит да бъдат пренесени артикули през държавната граница без знанието и разрешението на митническите органи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР