Скъпа Колийн Обичам да чета колоната ти и се радвам,

...
Скъпа Колийн Обичам да чета колоната ти и се радвам,
Коментари Харесай

`И двамата ми бивши съпрузи ми изневериха и сега самочувствието ми е на дъното`

Скъпа Колийн

Обичам да чета колоната ти и се веселя, че най-сетне се съвзех смелостта да ви пиша за личните си проблеми. Отчаяно се нуждая от почтен съвет, който да ми помогне да изляза от коловоза, в който съм. Аз съм 50-годишна неомъжена жена, с наднормено тегло и извънредно самотна. Наистина бих желала да срещна някой специфичен, само че нямам самочувствие, защото съм била омъжена два пъти и двамата съпрузи ми изневериха.

Все още не съм разведена с втория си брачен партньор, който ми изневери върху мен, когато имах рак на матката и до момента в който се възстановявах от цялостна хистеректомия. Боря се с тежестта си и вследствие на това се ненавиждам, тъй че самочувствието ми е на дъното и, в случай че би трябвало да съм почтен, нямам визия по какъв начин да се срещна с някого. Но бих желала да се опитам да намеря прелестен мъж, с който да се любувам на живота и да остарея.

Работя нощем като помощник и нямам доста свободно време, тъй че няма доста благоприятни условия за другарство, само че доста бих се радвал да з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР