Четирима нови футболисти подписаха договори с Царско село. Старши-треньорът на

...
Четирима нови футболисти подписаха договори с Царско село. Старши-треньорът на
Коментари Харесай

Царско село с трансферна офанзива, подписа с четирима нови футболисти!

Четирима нови футболисти подписаха контракти с Царско село. Старши-треньорът на отбора Никола Спасов утвърди прехвърлянията на вратаря Джони Пласид, Дилан Бахамбула, Дамиен Мари и Шарлестон Силва Дос Сантос.

Четиримата футболисти подписаха своите контракти с Царско село и започнаха тренировки с тима. Те бяха показани през днешния ден от изпълнителният шеф на клуба Иво Андреевски.
 Никола Спасов удовлетворен от точката против Черно море
Никола Спасов удовлетворен от точката против Черно море

" Днес трябваше да рискуваме, тъй като нямаме точки "

Ето кои са новите футболисти на Царско село:

Джони Пласид - вратар, роден на 29.01.1988, народен вратар и капитан на Хаити, където има изиграни 48 мача. Притежава френски паспорт и има 6 мача за националния тим на Франция до 21 години. Последният сезон се е състезавал в Лига 1 на Англия с екипа на Олдъм, където изиграва 36 мача. Преди това има 5 сезона зад тила си в Лига 1 на Франция, където с Реймс изиграва близо 50 мача. Освен с Реймс в елита на Франция има мачове и с екипа на Льо Авър. Преди да мина в Олдъм е играл за Гингам.

Дилан Бахамбула - плеймейкър, роден на 22.05.1995 година роден в Демократична Република Конго, има френски паспорт. За последно играе в състава на Константин от Алжир. Преди това има един сезон в Астра Гюргево, а преди да дойде в Румъния е играл поредно за френските Монако, ФК Париж, Дижон и Аячо. Има насъбран опит в френските Лига 1 и Лига 2. Бахамбула е национал на Демократична Република Конго, за който тим има изиграни 5 мача, като последния е през март тази година. Преди това е обличал националната фланелка на Франция в гарнитурите до 16, 17 и 20 години.

Дамиен Мари - полузащитник, роден на 13.06.1994. Може да играе на няколко позиции халфовата линия на тима. За последно игра за словашкия Интер Братислава.

Шарлестон Силва Дос Сантос (Шарлес) - централен бранител, роден на 23.09.1996 година в Бразилия. Последно е играл в Атлетико До Порто, а преди този момент защитавал цветовете на Фламенго Арковерде.
 Карачанаков: Играхме добре, само че шансът не беше на наша страна
Карачанаков: Играхме добре, само че шансът не беше на наша страна

" Изпуснахме трите точки "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР