БТА Поведението на Корнелия Нинова е отлично опозиционно, според едни, идиотско,

...
БТА
Поведението на Корнелия Нинова е отлично опозиционно, според едни, идиотско,
Коментари Харесай

Морални убийци рекламират новата визия за България

БТА Поведението на Корнелия Нинова е чудесно опозиционно, съгласно едни, идиотско, съгласно други, а съгласно трети е политически самоубийствено. Каквото и да е, то разкрива  идеалната опция пред нея за още провали.

Въоръжила се е с самообладание и се надява да се извърнат още три рейса, да паднат няколко самолета, да й замирише на задоволително кръв. Това вероятно е част от " новата визия за България “, призната на червен партиен конгрес. Представете си Корнелия, оплискана в кръв, само че като наш избавител.

Грозно е да се катериш към властта, стъпвайки по трупове, споделя за нея приключеният политически безсрамник Румен Петков, някогашен приятел на дамата. А Петков схваща от политически оргии, чийто фен е и Корнелия. И тя знае, че в сходни оргии не всички могат да бъдат задоволени и някои напущат, като не смогват да си вдигнат и панталоните.

Корнелия дава тип на незадоволена – единствено 17 жертви и държавното управление отхвърля да подаде оставка. Ако съм червен гласоподавател, бих се отвратил два пъти повече. Заради нечуваната морална свирепост на ездачката – тя яхва каквото й се изпречи.

Вторачена в злокобното място край Своге, Нинова мъчно може да види, че една инвалидна двуколка се опита да убие бащата на президента. Кой го е правил това кръгово кръстовище в Харманли, та един неработоспособен не съумя да види мерцедеса. И по какъв начин по този начин локалните червени комисари прикриха този атентат. Само тъй като е с благополучен край? Не, несъмнено. Те постоянно са били морални убийци.

А Корнелия върти политика край труповете. Търси убийци, само че отхвърля да ги види в Харманли и на доста други места. Но гласоподавателите имат сетивата да виждат всичко.

А другият честен стожер – Румен Радев, пропусна идеалната опция да приказва за повече светлина – на публичните поръчки, на корупционните покупко-продажби, на времето през август. Повече светлина, искаше да извика Радев за касапницата край Своге, само че устата му цялостна със сливи.  Как да има светлина до Своге като няма в Харманли. Инвалид се опита да убие татко му, съгласно полицейските протоколи, а той мълчи. Крили случая девет дни, Радев схванал на втория, а мълчи. Поне му е минало през акъла, че ще е огромно безсрамие да приказва за Своге.

Ей по този начин си отиват политическите тарикати. Когато един неработоспособен мине погрешно през кръстовище, по този начин написа, в най-неподходящото време и това стане народен въпрос. Радев нито е отговорен, нито го е желал това, само че се подреди до моралните убийци. До алените морални убийци.

А Корнелия се нуждае от жертви и кръв, с цел да популяризира новата си визия за България. На нея демокрацията й лишила всичко, с изключение на " Техноимпекс “, и твърди, че е прецакана. Оргия с гласоподавателите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР