Съобщиха голяма новина за емблематично за морската столица място.Започва рехабилитация

...
Съобщиха голяма новина за емблематично за морската столица място.Започва рехабилитация
Коментари Харесай

Започва ремонт на Аспарухов мост

Съобщиха огромна вест за емблематично за морската столица място.

Започва рехабилитация на Аспарухов мост, научи медия. Ремонтно-възстановителни действия по сектори с нарушена пътна настилка стартират още на следващия ден (18 юни) от 8:00 часа по източно платно (посока Бургас – Варна). Ще има краткотрайна организация на придвижването, само че пътното платно няма да бъде затворено напълно

Ремонтните действия ще продължат и на 19 юни, сряда, също от 8:00 часа, когато ще се работи по западното платно (посока Варна – Бургас).

Рехабилитация на пътната инфраструктура се прави в целия град. В регион „ Приморски “ към 46% от настилката, която ще се ремонтира е фрезована, а 33% към този момент и изпълнена. В момента се работи по улиците „ Селиолу “, „ Н. Геров “, „ М. Лазаров “ и други, регистрираха от районното кметство. Около 30% от ремонтните действия в регион „ Младост “ също са изпълнени. Запълват се дупките по улицата, която е най-тежко положение – ул. „ Вяра “. Една трета от рехабилитация в регион „ Вл. Варненчик “ също е завършила. Тази седмица се чака да стартира и ремонтът на бул. „ Цар Освободител “, който също е в недобро положение. Предстоят да стартират ремонтните действия в регион „ Одесос “.

До края на месеца ще бъде краткотрайно спрян за период от две седмици светофарът откъм локалното платно редом на бул. „ Княз Борис I “ преди кръговото на „ Почивка “ (посока от курортните комплекси към центъра на Варна).

На същия светофар ще бъдат сложени пътни бордюри – вид делиниатори, забраняващи левия завой за пътуващите от Варна коли в посока курортните комплекси по ул. „ Янаки Богданов “. Достъпът към улицата ще се реализира с противоположен завой на идващото кръгово кръстовище.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР