Британците са изненадващо скучни в леглото, пише в. Дейли стар,

...
Британците са изненадващо скучни в леглото, пише в. Дейли стар,
Коментари Харесай

Кръстиха секс пози на Тръмп и Макрон

Британците са изненадващо скучни в леглото , написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от изследване, направено от компанията за презервативи " Уан ". Съдейки по данните, жителите на Острова имат незабавна потребност от нашарване на половия живот.

Изненада: Жените към този момент са по-палави в секса

Допитването разкрива, че една трета от британците не са тествали нови пози в секса от над една година, до момента в който 16% от сътрудниците въобще не са склонни да опитват и се придържат единствено към изпитаните.

Колко постоянно вършим секс съгласно възрастта?

" Експериментирането е толкоз положително за секса, колкото лимонът за джина с тоник . По същия метод като с храната, работата или местата, които посещаваме, в случай че вършим едно и също нещо още веднъж и още веднъж, в последна сметка ще се отегчим. Изпробването на нови пози е основно за разнообразието в секса. Няма нищо неприятно в обичаната поза, само че си коства сътрудниците да се огледат в близост и да почерпят хрумвания за нововъведение в спалнята ", споделя сексоложката Анабел Найт.
  5 неща в секса, по които дамите са луди
За да окуражат скучните в леглото британци да потърсят многообразие, специалисти на компанията оферират няколко шеговити хрумвания за нови пози в секса, въодушевени от известни телевизионни стратегии, сериали, артикули, известни персони:

- Поза Би Би Си - състои се в мощно прецакване на дамата.
- " Островът на любовта " (риалити шоу) - допустима е само под изпепеляващо слънце, води до пристрастяване, само че с неудовлетворителен краен резултат.
- " Коронейшън стрийт " (сериал) - поза, при която сексът трае половин час, без да се случва нищо изключително.
- Скандинавски ноар - палаво-страховит секс с маски.
- Джон Сноу (персонаж от " Игра на тронове) - вършиме секс с вуйна си, без да знаете.
- " Гогълбокс " (риалити шоу) - позата постанова сътрудниците да стоят един зад различен пред телевизионния екран, тъй че и двамата да имат оптимална видимост.
- " Bake Off " (сладкарско риалити шоу) - когато вършиме секс с нов сътрудник и той е толкоз сладостен, само че все пак не може да е същият като предходния сладкиш.
- Стормзи (грайм изпълнител) - най-популярната нова поза във Англия.
- Златан (Ибрахимович, състезател от " Манчестър Юнайтед ) - най-задоволителната самостоятелна позиция, не изисква да се преценявате дали другият " състезател " е приключил.
- ФитБит (умен часовник) - изпробвате колкото се може повече пози, до момента в който достигнете целесъобразните 10 000 стъпки на ден.
- Брекзит - позата се състои в това просто да си заровите главата в пясъка и да се надявате на облекчаване, без да имате ни най-малка концепция по какъв начин да го получите.
- Тръмп - позата не се предлага за малодушни, включва прецакването на хора в колкото се може повече страни.
- Макрон - поза сред по-млад мъж и по-възрастна дама.
- Борис (Джонсън) - яхате колегата си като колело и се държите като клоун, русата перука не е наложителна.
- Корбин (Джереми) - позата наложително включва сандали с чорапи.

Вижте още за мъжете и дамите:

Забавни цитати за секса, които може да са ви от изгода (ВИДЕО)

Романтика и сладки приказки за първокласен секс


Проучване разкрива секрети от спалнята на обвързаните хора

Какво значат затворените очи по време на секс

Затвор за „ О, Боже “ по време на секс, предлага американски свещеник


  По тематиката От какво зависи качеството на секса? Кои зодии са най-хубави в секса (ВИДЕО) Любимите пози в секса издават секрети за характера
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР