Няма край на вълнуващите неща за правене в Париж! Независимо

...
Няма край на вълнуващите неща за правене в Париж! Независимо
Коментари Харесай

Вълнението, наречено Париж: 9 спиращи дъха неща, които да направиш във френската столица

Няма завършек на вълнуващите неща за правене в Париж! Независимо дали става въпрос за премеждие във въздуха, влакче в увеселителен парк, рискови спортове или даже смразяващо кръвта преживяване, европейската столица предлага доста невероятни действия за търсачите на мощни чувства и има по нещо за всеки.

Нека се потопим в списъка на опциите за огромните приключенци в Париж:

Вълнуващи разходки с влакче в увеселителен парк

Със своето въртене и зашеметяваща скорост, огромните увеселителни влакчета предлагат голяма тръпка. В Parc Astérix увеселителното влакче Goudurix ще накара главата ви да се завърти със своите 7 кръга, до момента в който обърнатото влакче Oziris ви кара с 90 километра в час, на 40 метра над земята с краката ви във вакуум, в окачен вагон! В Дисниленд Париж новата Hyperspace Mountain от Star Wars ще зарадва търсачите на мощни чувства. Това вълнуващо пътешестване с влакче ви изпраща през междугалактически фон от тон и светлина за едно премеждие отвън този свят.
                             

Виж Париж с хеликоптер

Париж от небето предлага превъзходен театър! На борда на хеликоптер Helipass се възхищавайте на най-хубавите монументи на града както в никакъв случай до момента: Айфеловата кула, величествена, когато допре облаците, Grand Palais и нейния стъклен купол, Нотр Дам с нейната извисяваща се камбанария. Спиращ дъха и необикновен метод да опознаете Париж.

Водни ски по Сена

Няма нищо друго като водните ски и сходните водни спортове! В непосредственост до Париж няколко ветроходни клуба оферират действия като водни ски, моноски, уейкборд и тюбинг по Сена. В допълнение към CN19 Glisse и Ski Nautique Club de Paris, клуб Reef предлага опция за обяд по-късно на тераса на покрива с аспект към Сена.

Над Париж с балон  

За извънредно и по-малко интензивно занятие разходките с балон в Париж са прелестно преживяване. След разходка по брега на Сена и пикник на тревата в парка Андре Ситроен, за какво не се повозите с въздушния балон Generali? Тази парижка станция за надзор на качеството на въздуха, на 150 метра над земята, е отворена за обществеността всеки ден от 9 сутринта. Шеметно преживяване!

Полет с реактивен костюм

Вижте Париж от птичи взор: полетете над Айфеловата кула, Нотр Дам, Триумфалната арка и Лувъра. Всичко е допустимо с Flyview, новото преживяване за виртуална действителност. Закопчайте своята джет раница, оборудвана със слушалки за виртуална реалност и потеглете за невероятните 13 минути: в действителност се чувствате като че ли летите над парижките покриви!

Вълнуващо втурване

Най-големият зип лайн в региона на Париж се намира в Sherwood Parc, на към 40 километра от Париж. Вдъхновен от света на Робин Худ, този тематичен парк предлага всевъзможни действия, свързани с катеренето по дърветата, като скачане от върха на средновековна обсадна кула, катерене до върховете на дърветата и по-специално втурване надолу по 260-метров зип лайн в гората. Вълнението е обезпечено!
                             

Необикновено кино преживяване

Станете орел, гмурнете се измежду акули, влезте в обувките на бебе извънземно... всичко това в един и същи ден, без да напускате стаята на киното mk2 VR, първото място в Европа, което е напълно отдадено на виртуалната действителност. Отдайте се на завладяващо изживяване.

Още завършения с виртуална действителност

Лазерен маркер за виртуална действителност, аркадни игри (с оръжия, музикални игри, зомбита) и игри за бягство могат да се играят в VR тематичния парк Illucity. Има огромно многообразие от прекарвания, от които да избирате, включващи до 22 играчи. Това е опция да се насладите на едно изцяло завладяващо преживяване със фамилията, приятелите или сътрудниците. Това също може да бъде изобретателен метод да отпразнувате рождения си ден. Потопете се във виртуална галактика и се бийте със зомбита, пътувайте във времето и пространството.
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Среща със страшни клоуни

Ако сте почитател на хорър или пост-апокалиптични филми, тогава се насочете към Мрачните сънища в Париж! Тази населявана от духове къща предлага интерактивни и завладяващи зрелища, от които настръхва всеки, който се осмели да отиде там. Сред серийни убийци, убийствени клоуни и духове, проправете си път през лабиринт, който кара даже най-смелите да треперят. Ще съумеете ли да избягате от това място, преследвани от жителите му?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР