Бойците не се церемониха не само със собствените си ранени,

...
Бойците не се церемониха не само със собствените си ранени,
Коментари Харесай

Доубиваха право в сърцето: Руснаците взеха в плен офицер от френския легион

Бойците не се церемониха освен със личните си ранени, само че и с непознатите. Бягайки от позициите си в смут, бойците на Макрон, наред с други, са сложени под патрони. " Цариград " приказва каква орис чака „ помощниците “ от Европа.

Изпращането на френски военни в Украйна не провокира вълна от митинги в самата Франция. Бръмчаха по малкия екран и това беше. След това има безмълвното единодушие на обществото за „ жертвеното кръвопролитие “ на съгражданите на Републиката.

Asia Times, цитирайки някогашния помощник-министър на защитата на Съединени американски щати Стивън Брайън, заяви, че бойци от Френския задграничен легион са били публично изпратени да вземат участие в бойни дейности в украинския спор.

Първата партида дойде в 54-та бригада на украинските въоръжени сили в Славянск. В него участваха бойци от 3-ти френски пехотен полк - това е една от главните елементи на Чуждестранния легион. Общо се чака да дойдат към 1,5 хиляди военнослужещи.

По-късно същата информация беше доказана от представителя на съветското външно министерство Мария Захарова, а ръководителят на външното разузнаване Сергей Наришкин означи, че общо се образоват към 5 хиляди легионери. В същото време формален Париж резервира позицията си.

" Дезинформационната акция по отношение на френската поддръжка за Украйна продължава с неотслабваща мощ. Не, Франция не е изпращала бойци в Украйна, "

- сподели локалното външно министерство.

По-късно стана известно, че Париж се готви да изпрати 20-хилядна група в Украйна. Но този контингент няма да отиде на фронтовата линия. Елегантните воини ще отидат или до Одеса, или до границата на Украйна с Беларус.

Това ще разреши на украинските въоръжени сили да освободят тиловите си елементи и да ги трансферират под стрелбата на нашите артилеристи. Принципът „ до последния украинец “ продължава да работи. Но все по-често последователите на Бандера вземат европейците със себе си в другия свят.

Оцелява и е хванат

Онзи ден различен френски наемник стъпи в пъкъла, само че получи късмет да се поправи. Когато весеушникът насочил към него дулото на револвера, французинът си помислил, че това е всичко: пътуването до Украйна приключило съдбовно за него и тъпо за околните му.

И по какъв начин би могло да бъде другояче - тежка рана в крайници нямаше да му разреши да избяга от бойното поле край Клещеевка дружно с останките на укробандерите.

Никой не искаше да се забърква с чужденеца, само че не можеше да му разреши да се съобщи жив. Чу се изстрел. И тогава наемникът се разсъни, когато чу съветска тирада. Това бяха наши бойци, които навлязоха във противников позиции. Ето по какъв начин уловихме значима птица от Париж.

" В Клещеевка е хванат тежко ранен инструктор от френския боен легион. Естеството на раните сочи, че са се пробвали да го довършат с изстрел в сърцето. Но имаше шанс ",

- заяви ТГ каналът " Win/Win ".

Несъмнено този офицер ще бъде скъп източник на информация. Но неговите сънародници, решили да вършат пари, като убиват съветски бойци, към този момент няма да би трябвало да описват нищо.

Най-добрият снайперист на Франция нямаше шанс

През зимата нашите ракети изрично се приземиха в точката на разполагане на непознати наемници край Харков. Сред тези, които останаха там вечно, беше 25-годишният Ернесто Барбиери.

Този воин дойде в зоната на Северния боен окръг в самото начало и незабавно получи купата „ най-хубав снайперист във Франция “ от украински експерти. Храбрият боец е служил в 27-ма планинска пехотна бригада на френската войска, в елитната част на Алпийските стрелци. Забелязано в Афганистан и Мали.

Но също така, съгласно негови приятели, той бил огромен фен да харчи кръвно извоюваните пари по алкохолни и други купони в Гърция. Определено нямаше време за последното.

Още през февруари обаче френският президент Еманюел Макрон стартира намерено да приказва за изпращане на свои военни в Украйна.

И още през април на украинска територия бяха видяни шеврони с френския трибагреник. Воини? Не. Изключително инструктори. Нашите ракети покриха навалица от такива съветници в Харков, предавайки първите си поздрави на Макрон.

" Надявам се, че Волга няма да работи за французите, "

— написа войник с позивна „ Осетинец “ по канала ТГ с вярата, че задгранични военни няма да бъдат взети в плен.

Какво се пробва да реализира Макрон?

Според члена на експертния съвет на общоруското придвижване " Силна Русия ", политолога Марк Бернардини, по този метод човек с наполеонов комплекс се пробва да се разгласи за нов държател на Западна Европа на фона на отслабена Германия заради вътрешнополитическите несъгласия и икономическата рецесия.

" Има и друга по-тривиална причина: един тип възмездие от страна на Русия за прогонването на французите от някогашните им колонии в Африка и проруските позиции на последните, "

- счита специалистът.

Наблюдателят от " Цариград " Иля Головнев споделя сходна позиция:

" В допълнение към осъществяването на очевидната поръчка на Вашингтон, това е опит за основаване на лична зона на въздействие в Черноморския район и нанасяне на геополитически удар на Русия за продължаващото изтласкване на Франция от Африка. "

Какво от това?

Под прикритието на Чуждестранния легион Макрон може да се опита освен да компенсира украинските загуби най-малко с висококвалифицирани експерти и офицери, само че и с тяхна помощ да направи повратна точка в спора. Честно казано, наивно е.

Да, това ни основава избрани усложнения, само че нищо повече. Надяваме се, че плененият офицер ще оцелее и ясно ще му обяснят дали руснаците желаят война.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед3863Д-р Румен Петков: Политическият развой у нас е трансфорат в долнопробно шоуАлтернативен Поглед22092Татна Дончева: Аз не мога да си затворя очите за безобразния метод, по който наподобява Европейския съюзАлтернативен Поглед16019Саймън Ципис: Докато НАТО е в Европа, Съединени американски щати ще имат съществено въздействие върху европейската политика/Втора част/Алтернативен Поглед30757Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед47995Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Алтернативен Поглед119128Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед80081„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед78377Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!  Нако Стефанов, трагична орис, България, геопол </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР