Въпреки нарастващата критика към плановете – които според оценките на

...
Въпреки нарастващата критика към плановете – които според оценките на
Коментари Харесай

Общи избори 2024 г.: Сунак „да удвои плана за национална служба“, тъй като торите и лейбъристите се съсредоточават върху сигурността

Въпреки възходящата рецензия към проектите – които съгласно оценките на торите ще костват £2,5 милиарда годишно до края на десетилетието - Financial Times оповестява, че министър-председателят е надъхан да удвои длъжността.

Г-н Сунак сподели, че един от методите да " извлечете максимума от националната работа " би бил да насърчите началниците да " преглеждат тези, които приключват въоръжените сили настаняване по време на кандидатстване за работа ", оповестява вестникът.

Критици от всички политически групи отхвърлиха проекта като лекомислен, до момента в който водещи военни фигури са скептични по отношение на това по какъв начин ще работи.

Но Г-н Сунак ще се надява обещанието му да усили опита му да понижи голямата разлика в анкетите сред торите и лейбъристите, защото акцията навлиза в първата цялостна седмица.

Националната работа добра концепция ли е?

Сигурността също ще бъде фокус на деня за лейбъристите, като се чака сър Кийр Стармър да каже в съществена тирада, че „ икономическата сигурност, граничната сиг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР