Изглежда, че Naughty Dog са в етап на активна разработка

...
Изглежда, че Naughty Dog са в етап на активна разработка
Коментари Харесай

Дръкман: Следващата ни игра може да пренапише самата концепция на гейминга

Изглежда, че Naughty Dog са в стадий на дейна разработка на идващия си план и от подсказаното от Нийл Дръкман, това ще е нещо в действителност особено.

През предходната седмица шефът на Naughty Dog и креативен шеф на студиото даде изявление за един от блоговете на Sony. В него той приказва по тематики, като развиването на видеоигрите като медия и новите технологии. Но също по този начин за навлизането на изкуствения разсъдък в бранша и идната игра на Naughty Dog. Що се отнася до последното, Дръкман дефинира играта за „ желан план “ и нещо, което ще пренапише усещането за гейминга.

„ Щастливец съм, че съм имал опцията да работя по няколко мечтани плана и сега съм разчувствуван съответно за един подобен. Който евентуално е най-вълнуващия от всички тях “, споделя Дръкман. В момента следим все по-голям банкет на игрите от страна на всички възрастови групи. Което е друго от това, когато растях. Промяната може да се види и в приключението ни с малкия екран и The Last of Us, който се надявах да свърже геймърите и не-геймърите. Успехът на акомодацията сложиха видеоигрите в публичния обектив, представяйки богатите, реалистични прекарвания, които предлага. Искам да видя по какъв начин ще откликнат хората на тази нова игра. Особено на фона на триумфа на The Last of Us. Понеже тя има капацитета да промени общите показа за гейминга като цяло “.

Що се отнася до изкуствения разсъдък, Дръкман не е по този начин апокалиптичен в прогнозите си, както някои негови сътрудници. Той счита, че комбиниран с обичайните знания и умения, изкуственият разсъдък ще е от голяма изгода за бранша.

„ С изкуствения разсъдък, креативният ти капацитет слага границите “, разяснява Дръкман. „ Разбирането на историята на изкуството, композицията и поднасянето на историята се явяват основни при режисирането. Инструментите се развиват бързо. Някои от инструментите, които в миналото бяха наложителни, през днешния ден към този момент са ненужни. Изкуственият разсъдък ще ни разреши да сътворяваме нюансирани разговори и персонажи, разгръщайки креативните благоприятни условия. Но е от извънредно значение тези принадлежности да се ръководят вярно, с цел да се реализира стремежи резултат “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР