БК Левски картотекира двама нови чуждестранни баскетболисти, които ще подсилят

...
БК Левски картотекира двама нови чуждестранни баскетболисти, които ще подсилят
Коментари Харесай

БК Левски картотекира двама чужденци

БК Левски картотекира двама нови задгранични баскетболисти, които ще подсилят тима до края на сезона. Това са Зейн Ноулс и Джош Паркър. Сред картотекираните е и възстановяващият се от травма Христо Захариев. Очаква се и различен национал да се завърне в редиците на Левски след възобновяване си след интервенция – Йордан Минчев, който неотдавна се раздели с унгарския си клуб.

От мениджърската организация на на Ноулс Big Management Balkan потвърдиха за прехвърлянето. „ Щастливи сме да обявим, че Зейн Ноулс подписа контракт с Левски до края на сезона “, оповестиха от организацията.

30-годишното тежко крило от Бахамските острови за малко носи екипа на „ сините “ през сезон 2019/2020 преди началото на пандемията от ковид.

32-годишният американски гард Джош Паркър е някогашен състезател на Берое от сезон 2017/2018, като за последно бе част от гръцкия Йоникос.

Захариев пък се оперира в края на септември предходната година и към момента няма формален мач през сегашния сезон, до момента в който Минчев напусна Орошлани, защото също претърпя интервенция. Контузен лагера на Левски все още е и още един национал на България – Чавдар Костов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР