Бизнесменът Цветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973

...
Бизнесменът Цветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973
Коментари Харесай

Найденов разобличи лъжите на Божков, публикува и инфографика

Бизнесменът Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в безусловно нокаутира лъжите на обвинения Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

"Той желае да се изкара жертва. Не приказва за убийства, изнасилвания и побои. Истината обаче е напълно друга ", написа преди минути Найденов във Facebook.

"Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от желае да се изкара жертва. Не приказва за убийства, изнасилвания и побои. Истината обаче е напълно друга. Дадох някои уточнения за следващата му лъжлива история за някакви чехи, за това, че някой е желал да му вземе бизнеса. За следващ път дублирам, че неговият най-сериозен бизнес беше: надзор над комисията по хазарта и рекет ", написа притежателят на efbet.

Найденов разгласява и инфографика, в която точка по точка оборва лъжите на Божков, който сви 700 милиона лв. от хазната и се скри в Дубай от правораздаването.

Цветомир Найденов даде прегледен образец по какъв начин избрани медии изопачават и цензурират думите му за Божков




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР