Лидерите на Промяната сринаха доверието в институциите, направиха така, че

...
Лидерите на Промяната сринаха доверието в институциите, направиха така, че
Коментари Харесай

Караянчева: Сигурна съм, че на 9 юни хората ще подредят политическите сили според заслугите им

 _2024 izbori_v013


Лидерите на " Промяната " сринаха доверието в институциите, направиха по този начин, че хората в България да не имат вяра на политиците. Слагат ги под един знаменател, считат ги за продажници. Ерозията на доверието е по-страшна от всеки различен трус в обществото, показа по време на обиколката си в община Стамболийски лидерът на листата на ГЕРБ в 17 МИР Пловдив област Цвета Караянчева.

 

Заедно с регионалния координатор на партията Георги Мараджиев и претендентите на народни представители Йордан Кръстанов, Ваня Лазарова и Енислав Велков тя се срещна с жителите на селата Триводици, Йоаким Груево, Ново село и Куртово Конаре. Хората бяха безапелационни, че страната има потребност от мощно държавно управление, водено от министър председател, кадърен да носи отговорност, а не от управници, които създават единствено кавги, подправят документи, приказват за пари под масата, оплели са се в зависимости, парадират с пачки. Те нямат моралното право да желаят поддръжка от нас и да претендират за власт, уверени са жителите на дребните обитаеми места.

Противопоставянето в обществото ни е огромно, а омразата е водеща за съперниците ни от ПП-ДБ. Затова повече от всеки път имаме потребност от държавническо мислене, от хора, които да стабилизират страната, които знаят по какъв начин се пазят ползите на България в Европа и те са в редиците на ГЕРБ-СДС “, акцентира Мараджиев.


Сигурна съм, че на 9 юни хората ще създадат рационален избор и ще подредят политическите сили съгласно заслугите им за благосъстоянието на страната. В Пловдив област ГЕРБ има страховит тим, това е една добре смазана машина. Тук се усещам като вкъщи си и имам вяра, че ще спечелим твърдо четири мандата с алтернатива за пети. Нека да гласуваме с мисъл за бъдещето с номер 22 “, прикани в края на срещите Цвета Караянчева.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР