Бившият капитан на националния ни волейболен отбор и настоящ треньор

...
Бившият капитан на националния ни волейболен отбор и настоящ треньор
Коментари Харесай

Владо Николов: В групата имаме реално два мача с Франция и Италия

Бившият капитан на националния ни волейболен тим и сегашен треньор на Левски Владимир Николов разяснява, че България има действително два мача в групата на почналото през вчерашния ден Европейско състезание - с Франция и Италия, а през другите тимове просто би трябвало да се мине.

" Точно този мач с Гърция не го гледах, тъй като не съставлява мега интерес. Отборът на Гърция е много несъвършен и закономерно резултатът е изцяло логически. Не виждам какво може да ни помогне този мач. Ние в групата имаме два мача действително, които ще ни дефинират противника в идващия стадий. Това са с Франция и Италия. Другите тимове са тимове, през които просто би трябвало да се мине ", показа Владо Николов пред Sportal TV и Sportal.bg .

" Националният тим е в състав, който е решил националния селекционер, тъй че това са най-хубавите волейболисти, от които е имал опция да избира. Това е най-хубавото, което имаме сега. На тези момчета само, което мога да направя, е да им пожелая триумф и да им притискам палци ", добави някогашният капитан на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР