Бившата водачка в женската тенис-ранглиста Каролине Вожняцки (Дания) стана шестата

...
Бившата водачка в женската тенис-ранглиста Каролине Вожняцки (Дания) стана шестата
Коментари Харесай

И шестата участничка във Финалите на WTA е вече ясна

Бившата лидерка в женската тенис-ранглиста Каролине Вожняцки (Дания) стана шестата състезателка, която си обезпечи присъединяване във финалния шампионат на WTA в края на годината в Сингапур.

Датчанката, която отбрани купата си от шампионата Пан Пасифик в Токио предходната седмица, има още шест участия на финали през тази година, оповестяват от WTA. Вожняцки се причислява към Гарбине Мугуруса, Симона Халеп, Каролина Плишкова, Елина Свитолина и Винъс Уилямс, като още две места чакат своите притежателки.

Proud and excited to have qualified for the WTA finals in Singapore!! See you there pic.twitter.com/dpvoodfxrJ
— Caroline Wozniacki (@CaroWozniacki) October 1, 2017
За Вожняцки това ще бъде пето присъединяване на финалния шампионат на WTA, който тази година ще се организира от 22-и до 29-и октомври. През 2010-а година, когато надпреварата беше в Доха, тя игра на край.

" Имам толкоз страхотни мемоари на този заключителен шампионат, че няма по какъв начин да остана равнодушна, откакто се класирах за поредна година. Нямам самообладание да се върна в Сингапур и да покажа най-хубавото от себе си, съобщи 27-годишната някогашна номер 1 в женската тенис-ранглиста.

Най-добрите осем състезателки ще спорят за награден фонд в размер на 7 милиона $ за купа, която носи името на легандата Били Джийн Кинг. Турнирът на двойки пък ще бъде за Купата Мартина Навратилова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР