Тренировъчният процес на Рафаел Надал в Париж досега върви изключително

...
Тренировъчният процес на Рафаел Надал в Париж досега върви изключително
Коментари Харесай

Прегръдка с тежест от 46 Шлема: Джокович и Надал се поздравиха сърдечно в Париж

Тренировъчният развой на Рафаел Надал в Париж до момента върви извънредно добре, като 14-кратният първенец завоюва всеки един от спонтанните си мачове със Себастиан Корда, Даниил Медведев и Холгер Руне във френската столица. Самият Рафа сподели, че за пръв не изпитва болежка и няма физически предели, откогато се върна назад в Тура, а това несъмнено са обнадеждаващи сигнали за него и наподобява, че на Александър Зверев няма да му бъде по никакъв начин елементарно, в случай че желае да в профил най-успешния състезател в историята на конкуренцията.

Френската аудитория пък ще поддържа Матадора с всички сили, имайки поради по какъв начин няма нито едно празно място даже на подготвителните му занятие, както се случи и през вчерашния ден. Препълненият " Сюзан Ленглен " следеше всяко едно придвижване на Краля на клея и атмосферата беше почтена по-скоро за дуел от крайните етапи на конкуренцията, въпреки че ставаше въпрос за нормално спаринг сесия.

Най-любопитният миг от заниманието беше непокътнат за неговите последни секунди, когато Надал към този момент беше подготвен да напусне корта, тъй като тогава Новак Джокович се готвеше да влезе на същото оборудване и да организира своята дебютна подготовка в Париж. Двете живи митове на тениса се поздравиха сърдечно и видяхме една прегръдка с тежест от 46 трофеи от Големия шлем, което докара до сериозен възторг по трибуните, а занапред следва да разберем дали бихме могли да следим следващ епизод от съперничеството на двамата най-успешни тенисисти в историята, като Джокович и Надал ще би трябвало да доближат до 1/2-финалите, с цел да изпълнят този желан за почитателите сюжет.

I think both fan bases need to hug it out like this

— Emma (@emmylobz)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР