Бившата на Кание Уест - Джулия Фокс е отказала предложение

...
Бившата на Кание Уест - Джулия Фокс е отказала предложение
Коментари Харесай

Джулия Фокс: Кание Уест ми предложи да си уголемя гърдите

Бившата на Кание Уест - Джулия Фокс е отказала предложение за пластична интервенция, до момента в който е била по отношение на него. " The Guardian " разгласява фрагменти от идната й автобиография, в която актрисата написа, че изпълнителят бил повдигнал въпроса за увеличаване на гърдите, до момента в който са били в хотел.

Прекарахме деня в игра на " Uno ", по този начин стартира разказът за случката. В него Фокс твърди, че рапърът изненадващо бил споделил: " Ще ти направя интервенция на гърдите, в случай че искаш ".

Джулия написа, че е имала " положителни планове ", когато е почнала да се среща с Уест през януари предходната година. " Започнах връзката си с него, с чувството, че всичко това може да бъде същинско, и че може да отвори доста порти ".  След като се разделят през февруари 2022 година, тя счита, че е била употребена като " пионка " по време на развода на дизайнера на " Yeezy " с Ким Кардашиян. " Много бързо разбрах, че съм била употребена като оръжие ", сподели тя пред " Los Angeles Times " предишния месец. " Чувствах се като негова марионетка. " Същото повтори и в изявлението си за " The Guardian ": " Това е унизително. Наистина неприятно състояние. "

Според звездата връзките й с Йе мъчно биха се определили като " същинска връзка ". Миналия месец тя посочи пред " New York Times ", че не е била даже " интимна " с носителя на " Грами ". Докато акцентира минусите на Кание, стана ясно също, че е отказала да подпише декларация за неразкриване на информация, която Уест ѝ изпратил, пише Дир. бг.

На този стадий той е с Бианка Ченсори, за която се ожени през декември. В петък най-сетне бе доказано за сватбената им гала, състояла се в Калифорния, написа " Page Six ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР