Може да са минали почти две години, откакто Netflix съобщиха,

...
Може да са минали почти две години, откакто Netflix съобщиха,
Коментари Харесай

Eто го Лиъм Хемсуърт като The Witcher - и коментарите са съкрушителни

Може да са минали съвсем две години, откогато Netflix оповестиха, че заменят Хенри Кавил с Лиъм Хемсуърт в The Witcher, само че почитателите още не могат да преглътнат тази промяна. Или измяна - тъй като триумфът на сериала, значително се дължеше точно на съвършеното преобразяване на Кавил във вещера Гералт от Ривия.
 The Witcher с Лиъм Хемсуърт - по кое време ще приключи сериалът
Дойде ли краят за The Witcher

Колко сезона ще забележим с Лиъм Хемсуърт

Какви са действителните аргументи стрийминг платформата да е подготвена да жертва триумфа на продукцията си надали ще научим - дали това в действителност е желанието на Кавил по-плътно да следва романите на Анджей Сапковски, на които е основан сериалът, или има и друго, не е ясно.

Вече обаче е реалност първото промо видео към четвърти сезон, в което за първи път виждаме някогашния брачен партньор на Майли Сайръс като Гералт от Ривия. Едноминутното видео демонстрира по-скоро атмосферата, в сравнение с да разкрива някакви елементи от сюжета.

Виждаме Вещерът, който върви с коня си в тъма и мъгла в блатиста околност, виждаме и добре познатия ни медальон. Накрая Гералт най-сетне се обръща към камерата... и не е същото. Лиъм Хемсуърт несъмнено не е вещерът, който желаеме да гледаме.

Това демонстрират и мненията в обществените мрежи измежду стартирането на промо клипа. " Netflix са поръчали Гералт от Temu ", " Някой различен стартира ли да се смее, когато той се обърна? ", " Не желаеме този мини Тор " са единствено някои от тях в Instagram.

" Без Кавил няма The Witcher " и " Netflix би трябвало да се приготвят, че никой няма да гледа " пък разясняват почитателите на сериала под новото видео в YouTube.

Лиъм Хемсуърт се чака да бъде в, пардон - на Гералт от Ривия, в идния четвърти и финалния пети сезон на The Witcher, които ще са основани последни три книги на Сапковски от поредицата за Вещера - " Огнено кръщение ", " Кулата на лястовицата " и " Дамата на езерото ". За момента няма оповестена премиерна дата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР