Тайни и загадки: Жив ли е Евгений Пригожин и крие

...
Тайни и загадки: Жив ли е Евгений Пригожин и крие
Коментари Харесай

Тайни и загадки: Жив ли е Евгений Пригожин и крие ли се той в Чад

Тайни и загадки: Жив ли е Евгений Пригожин и крие ли се той в Чад. Видеоклипове, оповестени в обществените мрежи, свързани с ЧВК Вагнер, провокираха същинска сензация в интернет.

На фрагментите се вижда мъж, който по поведение, жестове, походка и външен тип мощно наподобява на Евгений Пригожин.

Това изобретение още веднъж притегли вниманието към мистериозната персона на създателя на ЧВК Вагнер, даже след гибелта му.

Тайни и загадки: Жив ли е Евгений Пригожин и крие ли се той в Чад

Видеото е снимано в Чад, където на 22 май се организира среща сред представителите на ЧАД и ЦАР. На нея бяха подписани редица договорености с ЧВК „ Вагнер “.

Тайни и загадки: Жив ли е Евгений Пригожин и крие ли се той в Чад (ВИДЕО) 23.05.24 10:36 Големи обири на персонални данни с подправени имейли от името на Инспекцията по труда! 23.05.24 10:28 Президентът на Иран Раиси ще бъде заровен в родния си град Машхад (ВИДЕО) 23.05.24 10:17 Захарова: Думите на Бербок за договарянията за Украйна ни карат да се тревожим за нейното положение 23.05.24 10:05 Влизат нови правила за отдалечена работа 23.05.24 10:04

Дали това е Пригожин е мъчно да се разбере.

Интересни обстоятелства:

Гробното място на Пригожин беше запълнено с пълен пласт бетон, което повдигна доста въпроси и спекулации. Оказа се, че има проекти за слагане на монумент, отдаден на създателя на ЧВК.

Районът на бетонирането провокира спекулации по отношение на мащаба на планувания монумент. Очаква се да бъде открит на 1 юни, когато е 63-ият рожден ден на Пригожин.

През април покрай Краснодар към този момент беше открит монумент на Пригожин и командира Дмитрий Уткин, където те бяха изобразени надлежно с уоки-токи и оръжие.

Мемориали и тяхното значение

Мемориали са издигнати и на мястото на гибелта на основни фигури от ЧВК Вагнер. Един от тях, открит предходната есен, остава мистерия във връзка с произхода си.

Да напомним, че на 23 август 2023 година Евгений Пригожин и Дмитрий Уткин починаха в самолетна злополука, когато самолетът им се разруши в Тверска област. Официалната версия твърди, че в самолета са избухнали гранати Месец по-рано Пригожин се е опитал да извърши въоръжен протест, който е бил позволен с посредничеството на президента на Беларус Александър Лукашенко.

Интересни обстоятелства:

Спонтанни мемориали: В Москва, на улица Варварка, след самолетната злополука се появи импровизиран мемориал, който се поддържа от деятели. Тук можете да видите знамената на Вагнер, Русия, Донецката национална република и други знаци.

Заключение

Фигурата на Евгений Пригожин продължава да буди интерес и разногласия и след гибелта му.

Неговите мистериозни изяви, впечатляващите мемориали и полемиката към възпоменаването му остават във фокуса на публичното внимание и вниманието на пресата. Времето ще покаже какви други мистерии ще се разкрият към този човек и неговото завещание.

Източник: Avia.pro/Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР