Безспорни лидери, с чувство за хумор и огромен късмет. Според

...
Безспорни лидери, с чувство за хумор и огромен късмет. Според
Коментари Харесай

На петък 13-и се раждат лидери

Безспорни водачи, с възприятие за комизъм и голям шанс. Според нумерологията такива са хората, които се раждат на считаната за най-фатална дата - петък 13-и. Тази година се случва два пъти - първият беше през януари, вторият е през днешния ден, написа в. "България през днешния ден ".

И този път предсказанията са страшни - Христос слиза на Земята и поставя завършек на човечеството, огромни магнитни стихии удрят планетата ни и какво ли още не. Всеки път някак си оцеляваме и продължаваме в очакване на идващия път. Любопитно е обаче какви хора се раждат на петък 13-и.

Най-популярните персони са някогашният именит началник на Куба Фидел Кастро (13 август 1926 г.) и "желязната лейди " и първата жена - министър председател на Англия, Маргарет Тачър (13 октомври 1925 г.).

Астролозите са безапелационни, че родените на съдбовната дата са обречени да бъдат водачи и да имат качества да сплотяват хората. Децата, които са родени в петък, са под покровителството на Венера - планетата на любовта и хубостта. Такива малчугани имат доста мощен магнетизъм, който притегля хората към тях още до момента в който са бебета. А по-късно тази мощ продължава и когато са огромни.

Родените в петък 13-и не престават да приказват с часове и могат да отделят доста време за това свое обичано занятие. Понякога това е малко досадно за останалите, защото за тях не остава опция да се изявят като оратори. Едва ли някой е не запомнил прословутите речи на Фидел Кастро, които продължаваха безпределно дълго. Екслидерът държи върха в Книгата на Гинес за най-дълга тирада пред Организация на обединените нации - 4 часа и 29 минути, произнесена на 29 септември 1960 година Най-дългата му тирада в Куба е траяла 7 часа и 10 минути и е произнесена през 1986 година на конгрес на комунистическата партия в Хавана.

Друга забавна линия на "фаталните персони " е, че са извънредно занимателни и се радват на огромен шанс. Съдбата е изключително благосклонна към тях, те с лекост реализират всичко, с което се захващат. Смята се, че на съдбовната дата те се усещат доста добре и въобще не им въздействат неприятните поверия.

Друга известна персона, родена на емблематичната дата, е ирландският публицист и драматург Самюел Бекет (13 април 1906 г.). Той също може да бъде приписан към сполучливите персони, защото е почетен с Нобелова премия за литература през 1969 година.

Създателят на психологическия трилър, сър Алфред Джоузеф Хичкок, също се появява на бял свят в петък - 13 август 1899 година Филмът, който е бил негов режисьорски дебют, е трябвало да се споделя "Петък 13-и ", като е претърпял неуспех. Няколко подиуми са били снимани и по-късно продукцията е била спряна заради финансови проблеми. Самият Хичкок по-късно признава, че филмът е нямало да бъде изключително забавен. И до момента в който едни се раждат на петък 13-и, то други тогава умират.

Един от най-емблематичните рапъри - Тупак Шакур, е погубен на 13 септември 1996 година. Случайно или не, той е смъртоносно прострелян с... 13 патрона. В неговия случай цифрата в действителност носи съдбоносен предразсъдък.

13 юни 1930 се оказва много проблематичен ден за автомобилния играч сър Хенри Сигрейв. Първият човек в историята, който минава скоростта от 200 благи в час (320 км/ч) с транспортно средство на земята, умира на съдбовния ден. Гибелта си намира в злополука, пробвайки се да сложи връх за най-бързо напредване по вода.

Пилотът от американското съревнование НАСКАР Тони Роупър има сходна орис. На 13 октомври (петък) 2000 година той катастрофира на писта в Тексас и на идващия ден едвам 35-годишен умира.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР