Белгийската полиция прекъсна през изминалия уикенд незаконна оргия, разиграла се

...
Белгийската полиция прекъсна през изминалия уикенд незаконна оргия, разиграла се
Коментари Харесай

Пълен шок! Разбиха трета оргия край COVID-19 клиника

Белгийската полиция прекъсна през миналия уикенд противозаконна оргия, разиграла се край клиника за пациенти с COVID-19, предадоха локални медии, написа "Телеграф ".

Това е третото разрушено секс празненство пред декември поради неспазване на настоящите разпореждания против ковид. Това стана единствено две седмици след друга позорна оргия с 25 участници, измежду които бе и към този момент някогашният маджарски евродепутат Йожеф Сайер. Миналата седмица пък беше ред на Паал, където разтуриха друго събитие за колективен секс.

Новият случай се е случил в град Сен Мар в южната част на страната, доста покрай границата с Франция. В оргията са взели участие, съгласно в. "Ла Дерниер ор ", петдесет души.

Полицаите нахлули в постройката на разсъмване в нощта на събота против неделя. 52-мата участници в оргията в Сен Мар били от френски генезис. Те чествали рожден ден на гражданин на Антверпен. По време на идването на полицията всичките участници, в това число и девойки от организация за конвой, били голи или леко облечени.

Белгийската полиция глоби всеки от тях с по 250 евро за неспазване на ограниченията.

Двамата участници са санкционирани за владеене на опиати и балони с хелий.

От своя страна кметът на Виртон Франсоа Кюло не скри възмущението си от наглостта на уредниците на оргията: "Ядосан съм. Някои хора в действителност не почитат нищо! Организиране на скрито празненство измежду нощ пред клиника, където се лекуват пациенти с COVID-19. Това е неприемливо ".

Серията от секс кавги в Белгия, свързани с нарушаването на ограниченията за ограничение на пандемията, стартира при започване на месеца в Брюксел.

Тогава се разкри, че унгарският евродепутат от ръководещата партия ФИДЕС Йожеф Сайер е участвал на гей оргия в центъра на Брюксел, в която са взели участие 25 мъже.

Партито е било проведено в апартамент, ситуиран единствено на 200 метра от полицейски сектор. Когато служителите на реда нахлули в жилището, с цел да спрат оргията, Сайер се спуснал по водосточна тръба. Той обаче си разранил ръцете и бил хванат от полицията. След абсурда той подаде оставка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР