Атрактивно автомобилно шоу ще има днес в Разлог. Поредицата Скорост

...
Атрактивно автомобилно шоу ще има днес в Разлог. Поредицата Скорост
Коментари Харесай

Бързи, красиви и на висок ток: Дами показаха завидни умения зад волана в Разлог

Атрактивно автомобилно шоу ще има през днешния ден в Разлог. Поредицата " Скорост и високи токчета " гостува в Пирин. Екипажи, единствено от дами, ще показват по какъв начин се ръководи майсторски автомобил на токчета.

Атрактивно автомобилно шоу на високи токчета събра в Разлог дамски екипажи от цялата страна, които демонстрираха уменията си зад кормилото. Целта на самодейността е да покаже, че дамите са виновни на пътя и не по- неприятни водачи от мъжете.

Много усмивки, малко газ и проява на отлични умения зад кормилото. Това демонстрираха 13-те екипажа, които през днешния ден участваха в автомобилното съревнование на високи токчета.

" Нашата самодейност е, че ние дамите караме с отговорност и самостоятелни че сме го нарекли с леко възприятие на комизъм " На високи токчета " дамите карат с най- комфортните си обувки, само че несъмнено провокираме ги да сложат в един от стадиите и високи токчета. Като имаме жури и мери най високото токче. Но задачата, когато сложат високите токчета не е високата скорост, тъкмо противоположното - точност, акуратност и доста постепенно прекосяване през заложените детайли ", сподели Диана Стоянова, уредник.

По време на надпреварата дамите минаваха през конуси, паркираха на заден ход и паралелно, завъртаха в квадрат и караха с ръчна спирачка.

" Участието в сходен вид надпревари дава убеденост на дамите, като цяло в шофирането в всекидневието, като цяло, на пътя ", уточни Радостина Стоянова, играч.

А шофирането на високи токчета съгласно дамите е въпрос на табиет.

" Атрактивно е, само че не и невероятно, заобикалям да го върша в всекидневието си ", сподели Радостина Стоянова, играч.

" Аз цялостен живот съм карала на високи токове, дори и в този момент съм с платформа. Има добър досег долу на крайници си го подкрепям и ми е по комфортно ", счита Констанца Томова, играч.

Дали мъж или жена е зад кормилото, значимо е той да е виновен на пътя и да пази себе и останалите на пътя, е посланието на състезатели и уредници.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР