Бенияновите дървета имат невероятна жизненост. Независимо колко безплодна е земята,

...
Бенияновите дървета имат невероятна жизненост. Независимо колко безплодна е земята,
Коментари Харесай

Бенияновите дървета – символ на постоянство в лицето на трудностите

Бенияновите дървета имат невероятна жизнеспособност. Независимо какъв брой безплодна е земята, те могат да израснат и да се извисят към небето.

На 12 март 2000 година 87-годишният Си Джунсюн и фамилията му дружно засадиха бениян в резиденцията си в Шънджън. Си Джунсюн споделя на чиновниците към него: „ Искам и аз да пусна корени в Шънджън “. Като един от главните пионери и значими създатели на промените за отваряне на провинция Гуандун, Си Джунсюн посредством засаждането на бенияновото дърво показва символичното си предпочитание да пусне корени в земята на промените и отварянето. Този интервал надълбоко въодушевява Си Дзинпин. Действията на неговия татко оказват помощ на жителите на Гуандун да освободят съзнанието си и да продължат напред в провеждането на промените. В парка „ Лиенхуашан “ в Шънджън Си Дзинпин постави кошница с цветя на бронзова скулптура на Дън Сяопин и също засади едно бенияново дърво.



Днес двата дребни бенияна, засадени от Си Джунсюн и Си Дзинпин в Шънджън, към този момент са огромни, солидни дървета. В днешното време на неустойчивост и неустановеност, това, от което се нуждаем, с цел да успеем, е постоянството на бенияновите дървета, които не се опасяват да се изправят пред компликациите.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед24020Доц. Григор Сарийски за рецесията в Европа: " Хем сме на прага, хем сме в рецесията! " Алтернативен Поглед30807Доц. Григор Сарийски за края на епохата на петродолара, наложена от Съединени американски щати и Саудитска АрабияАлтернативен Поглед22492Проф. Андрей Пантев: Не сме пред международна война, само че заплаха има! Не имам вяра толкоз луди хора да има!?Алтернативен Поглед15195Стефан Георгиев: Младите социалисти от Пловдив на " война " с Урсула и с Корнелия! Искат оставки!Алтернативен Поглед19727Доц. Александър Сивилов: Русия може да реализира задачите си! Не считам, че тя желае да превземе Европа!Алтернативен Поглед208100Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед106085Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!?Алтернативен Поглед95170Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен фактор  Татна Дончева, безобразния метод, по който наподобява, Европейския съюз, Борисов, Пеевски, посолствоТО  Тат </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР