Два дни след началото на Евро 2024 нови случаи с

...
Два дни след началото на Евро 2024 нови случаи с
Коментари Харесай

Кървави екшъни с фенове на ЕВРО 2024: Терор, наръгани, застреляни

Два дни след началото на Евро 2024 нови случаи с кървави екшъни, в които са забъркани футболни почитатели раздрусаха Германия. Полицаи са блокирали берлинския квартал Моабит и организират подробно претършуване. Причината - незнаен е стрелял по време на мача сред Италия и Албания (2:1) в събота вечерта, осведоми „ Билд “, представен от „ ”.

23-годишен мъж е съществено потърпевш, има прострелни рани в крайници и рамото. Според очевидци са се чули най-малко шест изстрел. Причината за стрелбата е спор, зародил около мача сред Италия и Албания, който се игра в Дортмунд.

Раненият самичък се е изтеглил на безвредно разстояние, след което е изгубил схващане. Той е получил първа здравна помощ на намиращ се инцидентно на мястото боен доктор, а по-късно и от пристигналия екип на незабавната помощ.

След стрелбата в квартал Моабит са стоварени стотици тежковъоръжени служители на реда и елементи на специфичните сили. Те са се заели с издирването на стрелеца, само че търсенето досега е без резултат.

Със смъртен случай приключи различен спор сред почитатели. След мача на откриването на Евро 2024, в който Германия победи Шотландия с 5:1 в петък вечерта, е зародило всеобщо сборичкване на стадиона на Унтерлидербах във Франкфурт. В мелето един човек е бил погубен с прободна рана в гърдите, а няколко други са били ранени.

Полицията е провела търсене, даже благодарение на дронове, с цел да залови избягалия нападател, само че напъните на униформените не са се увенчали с триумф. В събота денем 31-годишен жител на Франкфурт се е предал в локалната полиция поради убийството. Властите оповестиха, че той е задържан и ще бъде упрекнат в непредумишлено ликвидиране.

Вчера стана ясно, че различен мъж с нож е ранил няколко индивида по време на частно празненство за мача на Германия в град Волмирщет. Нападателят е бил прострелян от пристигналите служители на реда, а по-късно е умрял от раните си в болничното заведение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР