Властите в Германия приложиха нетрадиционен начин да рекламират постъпването в

...
Властите в Германия приложиха нетрадиционен начин да рекламират постъпването в
Коментари Харесай

Германия рекламира постъпването в армията чрез TikTok

Властите в Германия приложиха нетрадиционен метод да популяризират постъпването в армията – търсят се бойци в TikTok. В началото на април немският канцлер Олаф Шолц направи свой TikTok канал, в този момент с подобен ще се снабди и немската войска, осведоми Нова тв.

" За да имаме триумф в конкуренцията за най-хубавите мозъци потреблението на TikTok е от значително значение ", споделя представител на военното министерство в Берлин. Така TikTok се оказва пътят към младежите, тъй като за никого не е загадка, че те събират огромна част от информацията си и споделят точно там.

В TikTok от немската войска ще залагат на къси рекламни клипове, в които Бундесверът ще бъде представян като шеф. Всъщност TikTok каналът идва като продължение на акцията на Бундесвера в Youtube и Instagram.

Но за какво точно TikTok, в случай, че в Съединени американски щати, тематиката за приложението, " парещ картоф ". TikTok и нейната компания майка публично заведоха дело против държавното управление на Съединените щати по отношение на утвърждения през април закон, който евентуално може да забрани платформата да работи в страната. Причината са опасения, че от TikTok данни могат да текат към Китай, защото точно китайци са основателите на мрежата. Някои политици в Европа също се изрекоха, че и на Стария континент е вероятен по-строг метод към TikTok.

Та на въпроса за какво Бундесверът все пак ще има канал в TikTok, то отговорът е елементарен, приложението има повече от 20 милиона немски консуматори, и е най-използваното приложение измежду групата на 14-15 годишните. Според информацията на Шпигел каналът ще бъде наличен на 8ми юни, като тогава войските ще отворят и някои от своите казарми за посещаване като част от Деня на Бундесвера.

Германската войска се бори от години с дефицита на личен състав, като броят на новоназначните продължава да понижава. В момента в армията служат съвсем 182 хиляди бойци, като задачата е те да бъдат 203 хиляди.

Пътят най-малко на този стадий, с цел да се случи това е бъдещите бойци непринудено да бъдат извоювани, а не налагането наложителна военна работа. Но в случай че няма задоволително доброволци военният министър съобщи, че е допустимо да бъдат върнати детайли на наложителната военна работа. Писториус съобщи още, че и при възможен случай на защита, то наложителната военна работа ще се възобнови автоматизирано.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР