През май железопътните товарни превози между Китай и Европа отбелязаха

...
През май железопътните товарни превози между Китай и Европа отбелязаха
Коментари Харесай

Рекорден обем товари са превозили жп линиите Китай-Европа през май

През май железопътните товарни транспорти сред Китай и Европа означиха най-голям месечен размер на превозени товари, заяви China State Railway.

Броят на товарните влакове сред Китай и Европа се е нараснал с 14 % на годишна база, достигайки 1,724. Превозените товари възлизат на към 186,000 общоприети контейнера, което съставлява растеж от 13 % по отношение на миналата година.

Компанията показва още, че размерът на товарите през май е най-високият месечен връх в историята.

От началото на годината China Railway форсира построяването на съвременна железопътна логистична система, деликатно провежда транспорта на товари и продължава да усъвършенства потенциала и качеството на железопътните товарни услуги. Само през май националната железопътна мрежа е транспортирала 337 милиона тона товари, което съставлява растеж от 2.8 % на годишна база.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед24054Доц. Григор Сарийски за рецесията в Европа: " Хем сме на прага, хем сме в рецесията! " Алтернативен Поглед31038Доц. Григор Сарийски за края на епохата на петродолара, наложена от Съединени американски щати и Саудитска АрабияАлтернативен Поглед22565Проф. Андрей Пантев: Не сме пред международна война, само че заплаха има! Не имам вяра толкоз луди хора да има!?Алтернативен Поглед15265Стефан Георгиев: Младите социалисти от Пловдив на " война " с Урсула и с Корнелия! Искат оставки!Алтернативен Поглед19768Доц. Александър Сивилов: Русия може да реализира задачите си! Не считам, че тя желае да превземе Европа!Алтернативен Поглед208100Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед106085Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!?Алтернативен Поглед95170Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен фактор  Татна Дончева, безобразния метод, по който наподобява, Европейския съюз, Борисов, Пеевски, посолствоТО
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР