Байерн, който вече си гарантира участие в елиминациите на Шампионската

...
Байерн, който вече си гарантира участие в елиминациите на Шампионската
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен без Левандовски и Нойер срещу Атлетико Мадрид

Байерн, който към този момент си подсигурява присъединяване в елиминациите на Шампионската лига, остави няколко титуляри, в това число Роберт Левандовски и Мануел Нойер, преди да отпътува за Мадрид за срещата с Атлетико.

В добавка към полския нападател и немския капитан и пазач, полузащитниците Леон Горецка и Корентен Толисо също останаха в Мюнхен.

„ Левандовски, Нойер, Горецка, Толисо остават тук. Те ще получат отмора “, съобщи треньорът на европейските първенци Ханзи Флик.

Специалистът изясни, че Толисо не е изцяло подготвен, само че може да се върне назад в игра за конфликта с Република България Лайпциг през уикенда.

„ Всички други са в състава. Ще изчакам до на следващия ден и тогава ще видя кой е в положително въодушевление. Тогава ще се спра и на 11-те си за мача. Зюле не е с неприятни шансове да започва “, показа треньорът за бранителя, който се завърна и игра 32 минути против Щутгарт след прекаран ковид.

При два оставащи кръга до края на груповата фаза, Байерн е сигурен за присъединяване си в осминафиналите на Лигата, само че Атлетико е в борба за второто място както с Локомотив Москва, по този начин и със Залцбург. Флик сподели, че не е обезпокоен от това да пусне в игра по-неопитен състав в Мадрид. Байерн няма загуба в Шампионската лига от март 2019 и е спечелил последните си 15 мача в шампионата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР