Хънтър Байдън се върна в съда в петък за последното

...
Хънтър Байдън се върна в съда в петък за последното
Коментари Харесай

Хънтър Байдън пристига в съда за последно изслушване преди процеса за оръжие

Хънтър Байдън се върна в съда в петък за последното чуване, преди да се чака да бъде изправен пред съда по федерални обвинявания в огнестрелни оръжия в Делауеър, до момента в който акцията за преизбиране на татко му се развива.

Синът на президента на Съединени американски щати Джо Байдън не приказва с кореспонденти, до момента в който последва юристите си в съда в Уилмингтън.

Той е упрекнат в неистина за използването на опиати през октомври 2018 година във формуляр до купил револвер, който държал към 11 дни в Делауеър. Той призна, че е бил привързан към крек кокаина през този интервал, само че юристите му споделиха, че не е нарушил закона и делото е политически стимулирано.

Двете страни спорят в правосъдните документи по отношение на доказателствата в дело, в това число наличие от преносим компютър, за който се твърди, че е оставил в сервиз в Делауеър.

Адвокатите на отбраната слагат под въпрос достоверността на данните на преносимия компютър в правосъдните документи, само че прокурорите споделят, че няма доказателства, че данните са били злепоставен и ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР