В добро настроение, На маса, качени в камион и напук

...
В добро настроение, На маса, качени в камион и напук
Коментари Харесай

Абитуриенти пред Тримонциум празнуват „на маса” в камион: Градушката не ни събаря!

В положително въодушевление, „ На маса ”, качени в камион и на инат на неприятното време, дойдоха зрелостници пред Тримонциум. Стотици зрелостници бяха неприятно сюрпризирани от проливния дъжд, който мина в градушка във втория ден от баловете под тепетата. Природното събитие се изсипа тъкмо сега, в който зрелостниците се събираха с класовете си пред огромните хотели в града.
Прочетете още
Въпреки това обаче се намираха и такива, които същински се забавляваха на момента и градушката не им попречи, пристигайки качени в камион „ на маса ” и с тонколона, бибитки и чадър за плаж.

Пред хотел Тримонциум дойдоха със скъпи коли, форсиращи мотори, лимузини, тирове и други возила, възпитаниците на ПГВАД " Христо Ботев " – Пловдив, СУ " Св.Патриарх Евтимий " /Лиляната и Професионална гимназия по битова техника.

Дъждът и градушката объркаха проектите на дамите, които дойдоха без чадър, само че все пак имаше и такива, които се бяха снабдили с подобен и защитиха прическите си и грима. За благополучие пороят спря и някои от зрелостниците съумяха да дойдат без да се намокрят.

Пред Новотела пък дойдоха изискани дами, съпроводени от стилни кавалери. Луксозни возила изпращаха зрелостниците от Английската гимназия и от Търговската гимназия, които не сваляха усмивките от лицето си.

Абитуриенти пред Тримонциум:



Абитуриенти пред Новотела:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР