Септември София се завърна в Първа лига. Столичани победиха Черноморец

...
Септември София се завърна в Първа лига. Столичани победиха Черноморец
Коментари Харесай

Септември София се завърна в Първа лига, Марек ще играе бараж

Септември София се завърна в Първа лига. Столичани победиха Черноморец Балчик с 3:0 в мач от последния 34-и кръг във Втора лига.

Мартин Тошев и Стефан Митев можеха да открият резултата още през първото полувреме на стадиона в Драгалевци, само че стреляха в напречната греда.

Домакините поведоха в резултата след час игра. Резервата Йордан Йорданов засече с глава центриране в наказателното поле на Жан-Пиер Да Силва.

Само 4 минути по-късно Мартин Тошев удвои задатъка на отбора с компактен шут от непосредствена непосредственост. Именно нападателят направи преднината класическа в 70-ата минута. Футболистът с №9 засече с едно допиране подаване по земя на Айкут Рамадан.

Септември София приключи сезона на втората позиция в класирането с актив от 65 пункта. Черноморец Балчик изпадна в Трета лига, откакто остана на 16-ото място в подреждането с 36 точки.

Марек приключи сезона с нулево тъждество против Струмска популярност. Дупничани ще играят бараж за влизане в Първа лига с тима, който приключи на 14-а позиция в елита.

Марек финишира на третото място в класирането с 61 точки, до момента в който Струмска популярност е 5-и с 51 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР