КЕЙП КАНАВЕРАЛ, Флорида (AP) — Boeing вече се стреми към

...
КЕЙП КАНАВЕРАЛ, Флорида (AP) — Boeing вече се стреми към
Коментари Харесай

Първият полет на астронавт на Boeing вече е насрочен за юни след преглед на малко изтичане на нова капсула

КЕЙП КАНАВЕРАЛ, Флорида (AP) — Boeing към този момент се стреми към първото си изстрелване на астронавт при започване на юни, откакто прекара последните няколко седмици се борят с повече проблеми на галактическата капсула.

Длъжностни лица на компанията и НАСА споделиха в петък, че интензивните прегледи демонстрират, че капсулата Starliner може безвредно да лети с двама тестови водачи, макар дребен теч от задвижващата система. Изтичането на хелий беше намерено след първия опит за изстрелване на 6 май, който беше потънал от откъслечен ракетен проблем, който беше отхвърлен.

Инженерите подозират дефектно уплътнение, което даже в случай че приключването се утежни, може да се ръководи в полет. Boeing възнамерява 1 юни за изстрелването от Флорида.

Идентифицирането на приключването докара до откриването на „ накърнимост в дизайна “ в задвижващата система на Starliner в малко евентуалния случай на поредност от повреди, сподели Стив Стич, Ръководител на стратегия за търговски екипаж на НАСА. Екипът е създал заобиколни ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР