Видеоклип, на който млади германци скандират расистки антиимигрантски лозунги пред

...
Видеоклип, на който млади германци скандират расистки антиимигрантски лозунги пред
Коментари Харесай

ВИДЕО възмути Германия, предизвика расистки скандал

Видеоклип, на който млади германци скандират расистки антиимигрантски лозунги пред бар на остров Зилт в Северно море, провокира отвращение в страната.

На видеото групата се чува да вика „ Чужденците вън! " и „ Германия за германците " под звуците на хитовата ария „ L`amour Toujours " („ Любов вечно " ) на Джиджи Д`Агостино, която се чува да звучи от бара в курортния град Кампен - дестинация, известна измежду богатите немски туристи.
Записът с дълготрайност едвам няколко секунди, който бързо набира известност в обществените мрежи от през вчерашния ден насам, демонстрира млади мъже и дами да скандират расистките лозунги и да се смеят. Един мъж наподобява се пробва да имитира мустака на Хитлер, като поставя пръстите си над горната си джука, означи ДПА.
Местната полиция заяви, че е почнала следствие. Употребата на нацистки лозунги и знаци, както и различен тип тирада на омразата, е неразрешено в Германия със закон, написа Българска телеграфна агенция.

" В обществените мрежи се популяризира видеоклип, показващ празнуващи хора на Зилт. Ние сме осведомени с това видео и го изследваме за престъпно наличие ", написа през днешния ден полицията в обява в обществената мрежа „ Екс ". „ Бихме желали да ви благодарим за многочислените препоръки, които предадохме на съответните органи ", прибавя полицията.

Това не е първият сходен случай, включващ тази ария в Германия. Властите в няколко немски провинции проверяват сходни случаи с расистки викания на фона на същата ария.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР