Българският кечист Александър Русев направи завръщане на ринга, след като

...
Българският кечист Александър Русев направи завръщане на ринга, след като
Коментари Харесай

Русев се завърна в кеча с нова визия

Българският кечист Александър Русев направи завръщане на кръга, откакто дълго време бе отвън него поради травма. 

През март Русев претърпя интервенция на рамото. Неговото завръщане за злощастие не мина изключително наред. Той се включи в троен мач за американската купа против Кевин Оуенс и Сами Зейн. В последна сметка Оуенс победи с колана.

Българският ни представител в развлекателния спорт се появи и с нова визия - късо подстригана коса. Съпругата на Русев - Лана също взе участие в шоуто, само че загуби мача за купата при дамите против шампионката Наоми.



Както OFFNews.bg заяви при започване на април, пловдивчанинът размени предаването на Световната федерация - Първична мощ с това на Разбиване.

По този метод Русев има шансове за по-големи изяви. Точно заради тази причина пловдивчанинът и още няколко други звезди в кеча не съумяха да вземат присъединяване в последното издание на най-голямото събитие в развлекателния спорт - " Кечмания ". 

Припомняме че, Лана и Русев, чието същинско име е Мирослав Бърняшев, подвигнаха женитба предходната година. Те направиха и православен обред в Бачковския манастир. После грамадата заведе американката на Черно море.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР