Астролозите знаят, че освен зодията, върху личността влияят и други

...
Астролозите знаят, че освен зодията, върху личността влияят и други
Коментари Харесай

Какво разкрива за жената месецът ѝ на раждане?

Астролозите знаят, че с изключение на зодията, върху личността въздействат и други неща, които са отвън нашия обхват и надзор. Проучвания демонстрират, че месецът на раждане се отразява директно върху чертите на характера. Нека забележим какво споделя за дамата месецът ѝ на раждане, написа в. Струма.

ЯНУАРИ: ЦЕЛЕУСТРЕМЕНА СЪС СКЛОННОСТ КЪМ ТЪГА

Родените през януари са природолюбиви хора, които се отличават еднообразно с решителността и чувствителността си. Тази композиция ги прави хора, които обичат да водят и да демонстрират пътя. Способността им за логичност, както и другарската им природа им обезпечават съответния триумф. Въпреки това, фокусът им върху задачите от време на време върви ръка за ръка с изтласкването на нежната, сензитивна страна на личната им персона на назад във времето. Това може да докара до отрицателни усеща, които натоварват мозъка.

ФЕВРУАРИ: МНОГО ЧУВСТВА И МНОГО ИНТЕРЕС

Февруарските хора са съпричастни и състрадателни. Може да са скромни, само че упорстват за свободата си и стига да им е предоставена, те са доста щастливи хора. От време на време хората, родени през февруари, обичат да бъдат център на внимание, само че това значително се дължи на необятния им набор от ползи. Този необятен набор от тематики, от които да се вълнуват, в комбиниране с тяхната просветеност и съпричастност ги прави положителни съветници.

МАРТ: ЗАМИСЛЕН, НО ЧЕСТЕН

Родените през март са срамежливи, мирни и тихи. Последното изключително във връзка с личните усеща, за които хората не обичат да приказват. Родените през март също избират да заобикалят разногласия и полемики и обичат да остават сами понякога. Въпреки това измежду хората родени през март ще намерите почтени приятели, които доста мислят и се доверяват на интуицията си. Обикновено съумяват да гледат на нещата позитивно, само че измененията в настроението също могат да бъдат резултат от прекалено много размисъл.

АПРИЛ: БЕЗСТРАШЕН И ХАРИЗМАТИЧЕН

Априлските деца са дейни, изобретателни и обществени. Това се отразява изключително на техните работни места. Обикновено се възприемат като смели и безстрашни, само че също по този начин може да са доста чувствителни и грижовни. Като цяло те са много жизнеутвърждаващи и уверени, което не се отразява единствено в положителното им въодушевление, само че и в известна харизма, която от своя страна ги прави привлекателни за другите хора.

МАЙ: СПРАВЯЙ съдебна експертиза И СЪЗДАВАЙ Е МОТОТО

Хората, родени през май, могат да се оправят и да работят. Те са виновни, рационални и работливи. Това и високата им обществена просветеност им дават обещание триумф в живота. Понякога обаче тяхната интензивност се изражда в безпокойствие. Не е извънредно да захапват нещата и да ги преследват настойчиво. Въпреки това те са харесвани и се радват да бъдат измежду хора. Техният произлязъл темперамент значи, че постоянно избират работа, която включва работа с хора.

ЮНИ: СМЕХЪТ И ЛЮБОВТА СА ВЪВ ФОКУСА

Истински ярки хора са родените през юни. Те блестят с възприятието си за комизъм и приказливостта, което се харесва на близките. Техният занимателен темперамент от време на време може да наподобява детски, само че това не омаловажава обстоятелството, че те са изключително самоуверени. В междуличностните връзки хората от юни са доста привързани – съвсем прилепнали – и даже сантиментални.

ЮЛИ: СЛЪНЦЕ В СЪРЦЕТО И СОЦИАЛНО КОМПЕТЕНТНИ

Родените през юли са даже по-слънчеви от родените през юни. Те са доста общителни и в действителност процъфтяват към хората. Техните високи обществени умения, съпричастност и дружелюбие са най-силните им страни. Като фамилни хора те също са изключително грижовни. От време на време обаче прочувствената им податливост отстъпва място на прочувственост.

АВГУСТ: ДОМИНИРАЩ И ПОНЯКОГА ТВЪРДЕ ЧЕСТЕН

Всеки, роден през август, обича да бъде център на внимание. Доминиращият борбен дух обича да живее без значение. Със своята убеденост и оптимизъм августовските деца са доста безапелационни за близките. За страдание, те също имат податливост да бъдат егоцентрични и затова не са безусловно отворени за рецензия. Те самите, въпреки това, почтено показват мнението си и от време на време даже са засегнати.

СЕПТЕМВРИ: ОРГАНИЗАТОРСКИ ТАЛАНТ С МНОГО УСЛУЖЛИВОСТ

Перфекционистите се раждат през септември. Те подхождат към дилемите си по добре проведен, претенциозен, структуриран и удобен метод и постоянно реализират задачите си с помощта на своята логическа и аналитична мощ. Те са доста взискателни както към себе си, по този начин и към другите. Можете да разчитате на тяхната безкористна подготвеност да оказват помощ, даже в случай че другояче от време на време са срамежливи в междуличностните връзки и имат проблеми с рецензията.

ОКТОМВРИ: УВЕРЕН И ВИНАГИ СПРАВЕДЛИВ

Хората от октомври са доста човечни хора, с които човек обича да прекарва времето си. Въпреки че обичат предизвикването и са прекомерно щастливи да се състезават с другите, те постоянно са обективни и обществени в спорове. Тяхната обич към творчеството и изкуството разкрива мека вътрешност, до момента в който убеденост, харизма и самостоятелност им от време на време могат да бъдат плашещи.

НОЕМВРИ: ЧУВСТВИТЕЛЕН И ВОЛЕВИ В СЪЩОТО ВРЕМЕ

През ноември се раждат чувствителни хора, които обичат да крият личните си усеща, само че са способни и на изключително съчувствие към другите. Въпреки че са мощни както на мнение, по този начин и на воля, те от време на време не съумяват да поддържат връзка по подобаващ метод и постоянно се усещат неразбрани.

ДЕКЕМВРИ: ЗЕМНА ВЕСЕЛА ПРИРОДА

Родените през декември са положителни, щастливи и дейни по природа. Тези хора обичат да бъдат с разнообразни характери и постоянно желаят да изживяват и научават нови неща, защото са отворени за доста неща. Те обаче не са склонни да строят крепости във въздуха, а по-скоро са крепко стъпили на земята. Родените през декември се включват в междуличностните връзки и също са много потребни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР