Астролозите уверяват, че звездите влияят на всичко, дори на сексуалния

...
Астролозите уверяват, че звездите влияят на всичко, дори на сексуалния
Коментари Харесай

Кои са най-страстните любовници в зодиака

Астролозите твърдят, че звездите въздействат на всичко, даже на половия характер. Представителите на три зодии дават обещание незабравими нощи. Ето кои са те:

Телец

Телецът е един от най-страстните знаци от зодиака. Прегръдки, целувки – Телецът има потребност от всичко това и на драго сърце го споделя със своя сътрудник. Той не е от тези, които след бурна нощ се обръщат и заспиват. Прегръдките са обезпечени до сутринта.

Лъв

Представителите на този знак постоянно би трябвало да са в полезрението на близките, да притеглят вниманието на противоположния пол. Те са уверени в своя сексапил, тъй че елементарно намират общ език с евентуален сътрудник и бързо минават към по-близки връзки. Страстни, подготвени да опитват, неуморими – това са Лъвовете.

Скорпион

Мъжете, родени под този знак, са привлекателни за дамите, даже когато не вършат нищо, с цел да привлекат вниманието им. Те са изпълнени с тайнственост, която половинката им желае да разгадае. Ако към този момент е възнамерявал занимателна вечер, Скорпионът ще работи уверено и няма да пропусне нищо от набелязаното.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР