РАДЖКОТ, Индия (AP) — Гирирадж Сингх чака часове в неделя,

...
РАДЖКОТ, Индия (AP) — Гирирадж Сингх чака часове в неделя,
Коментари Харесай

Телата на 27 „изгорели до неузнаваемост“ след огромен пожар в индийски увеселителен парк, казват роднини

РАДЖКОТ, Индия (AP) — Гирирадж Сингх чака часове в неделя, с цел да извади тялото на племенника си, само че му е казано да отидете у дома, защото останките бяха „ изгорени до неразбираемост “.

„ Телата не могат да бъдат разпознати и управляващите ме помолиха да изчакам ДНК тестванията “, сподели Сингх, пенсиониран офицер от армията, пред Асошиейтед прес.

Неговият 24-годишен племенник беше с трима другари, когато в събота избухна голям пожар в увеселителен парк в град Раджкот в западна Индия, убивайки 27 души, в това число деца, по време на съвпадащия претрупан уикенд с лятната почивка на учебните заведения в щата.

Местен полицейски чиновник Раджу Бхаргав сподели, че до момента в който притежателят Юврадж Сингх Соланки е купил няколко пожарогасителя и е бил в развой на инсталиране на система за печатане на воден пожар, той е управлявал двуетажното място без позволение от противопожарната работа. Той сподели, че Соланки и шефът на парка са задържани и упрекнати в „ немарливост, довела до гибел “.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР