Антоанета Христова: Борисов обира всичките грешки на управлението на преходаКольо

...
Антоанета Христова: Борисов обира всичките грешки на управлението на преходаКольо
Коментари Харесай

Анализатори казват кога ще са изборите

Антоанета Христова: Борисов обира всичките неточности на ръководството на прехода Кольо Колев: Трябва нова легитимация посредством избори
Премиерът Бойко Борисов обира всичките неточности на ръководството на прехода. Това сподели политическият психолог проф. Антоанета Христова в ефира на Нова телевизия. „ В момента има боязън, че има въздействие от страна на Кремъл през избрани водачи на митинга - Радев. Това е страхът от длъжностен кабинет “, съобщи Христова. Тя е обезпокоена, че анализаторите се трансформират в знаме на едната или другата страна. Според нея изходът от рецесията били избори, само че не в този момент.

„ Когато приказваме за " Хиполенд ", би трябвало да приказваме и за индивида, който седи зад платените хора на митинга -  Божков “, сподели още проф. Христова. Тя е безапелационна, че няма национално въстание, а въстание на избрана група хора, проведени от Отровното триото. По думите й експертен кабинет е вероятен.

На противоположна позиция бе Кольо Колев, шеф на социологическа организация " Медиана ". Трябва нова легитимация посредством избори, сподели Колев.  По думите му нямало нищо ужасно от предварителни избори.Според него сега властта печели време,  а това от ден на ден я делегитимира.

Двамата анализатори показаха обща позиция единствено по един въпрос – и двамата чакат ескалация на митингите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР