Английските грандове Тотнъм и се изправят тази вечер един срещу

...
Английските грандове Тотнъм и се изправят тази вечер един срещу
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Тотнъм 1:0 Ливърпул, Кейн бележи!

Английските грандове Тотнъм и се изправят довечера един против различен в дербито от 18-ия кръг във Висшата лига. Двубоят ще се изиграе на стадиона на " шпорите " в Лондон, като е с начален час 18.30 българско време и ще можете да го наблюдавате
СТАРТОВИ СЪСТАВИ

Тотнъм: Лорис, Емерсон Роял, Санчес, Дайър, Дейвис, Сесеньон, Уинкс, Деле Али, Ндомбеле, Сон, Кейн
Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Матип, Конате, Робъртсън, Мортън, Милнър, Кейта, Мане, Салах, Жота
*От Ливърпул оповестиха, че Тиаго Алкантара е с позитивна проба за COVID-19, а Джордан Хендерсън е болен, само че е с негативен тест.



ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
След единствено минута игра Ливърпул стигна до страховит късмет да открие резултата. Тайлър Мортън центрира в наказателното поле, където се бе присъединил Анди Робъртсън. Крайният защитник засече топката с глава, само че ударът му мина на сантиметри от гредата. Секунди по-късно Джеймс Милнър стреля от отдалеченост, само че Юго Лорис улови.
В 13-ата минута Емерсон центрира ниско по земя в наказателното поле, а Хари Кейн съумя да овладее и да се обърне, с цел да нанесе удар. Все отново Ибрахима Конате застана на пътя на топката и блокира доста сериозна заплаха пред вратата на Алисон. Минута по-късно Кейн нямаше амнистия, откакто бе изведен от Ндомбеле, а по-късно с акуратен удар по тревата прати топката в далечния ъгъл - 1:0!
В 19` Хюн Мин Сон изскочи от засада зад защитата на Ливърпул и излезе самичък против Алисон, само че стражът съумя да го спре, за което заслужава хвалба. Секунди по-късно в идентична обстановка се озова Садио Мане, само че в постоянна позиция, а стражът на Тотнъм Юго Лорис също сподели нюх и спря сенегалеца да вкара.

ПРЕДИ СРЕЩАТА:
Въпреки изострената пандемична конюнктура във Тотнъм и Ливърпул въпреки всичко ще изиграят своя мач от 18-ия кръг, въпреки и в двата отбора да има играчи с позитивни проби за ковид. В отбора на Юрген Клоп това са Върджил ван Дайк, Фабиньо и Къртис Джоунс, до момента в който при " шпорите " няма точна информация кои играчи са налични и кои - не.
Тъкмо в тази посока , за това, че не разкриват имената на инфектираните си играчи. Според информация на Daily Mail, , само че други два клуба са водачи по имунизация.
Мърсисайдци са в серия от шест следващи победи във Висшата лига и са на единствено една точка от водача Манчестър Сити. " Червените " ще търсят осма поредна победа против Тотнъм, който се показва солидно в защита през този сезон, само че е драматичен в нахлуване.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР