Двама от чужденците в Черно море почти сигурно няма да

...
Двама от чужденците в Черно море почти сигурно няма да
Коментари Харесай

Черно море ще продава двама чужденци

Двама от чужденците в Черно море съвсем несъмнено няма да са част от състава през новата акция. Това са нападателите Едгар Пашеко и Мишаел Алвес, които напролет играха рядко и нямат основна заслуга за историческото второ място на " моряците ".

Ако вицешампионът се раздели с двамата, ще се освободят заплати за привличане на нови легионери, които да подсилят тима за новия сезон и присъединяване в шампионата Лига на конференциите.

Стана ясно още, че управлението е направило последни опити да убеди Иван Дюлгеров да подпише нов контракт, само че националът е неотстъпчив и ще си тръгне като свободен сътрудник, откакто контрактът му изтече през юни. Това ще е първият случай в последните години, в който " моряците " няма да вземат трасферна сума за собствен конвертируем футболист. Към днешна дата вратарят е оценен от известния немски уеб страница Transfermarkt на 1 милион евро.

Същевременно от довечера играчите излизат в къса лятна почивка, като на 9 юни ще се съберат на " Тича " за медицински прегледи. Първото подготвително занимание от лятната подготовка ще се организира сред 10 и 12 юни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР