Английската футболна асоциация започна разследване на пускането на ракети при

...
Английската футболна асоциация започна разследване на пускането на ракети при
Коментари Харесай

Английската футболна асоциация започва разследване

Английската футболна асоциация стартира следствие на стартирането на ракети при успеха на Ливърпул над Манчестър Сити с 3:1 за Комюнити Шийлд в събота.

Голове на Трент Алегзандър-Арнолд, Мохамед Салах и Дарвин Нунес помогнаха на " алените " да завоюват първи трофей за сезона на стадион " Кинг Пауър " в Лестър, само че червен пушек покри терена по време на дуела. " Наясно сме с случаите по време на Комюнити Шийлд, където бяха изстреляни ракети от трибуните. Употребата на димки и пиротехника на футболните игрища е рискова, незаконна и може да има тежки последици ", се споделя в официално съобщение на ФА.

" Потвърждаваме, че проверяваме случая и ще работим с клубовете и полицията, с цел да установим причинителите и ще вземе съответните ограничения. Очакваме клубът също да проверява случаите и да съблюдава новите правила ", се прибавя в известието. Футболната асоциация, Висшата лига и Футболната лига оповестиха предходната седмица по-строги наказания за навлизане на терена или приложимост на димки бомби и пиротехника.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР