Американската полиция започна ново разследване срещу голямата звезда на Ювентус

...
Американската полиция започна ново разследване срещу голямата звезда на Ювентус
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо признал изнасилването

Американската полиция стартира ново следствие против огромната звезда на Ювентус Кристиано Роналдо за хипотетично обезчестяване на американка Катрин Майорга през 2009 година в Лас Вегас. 33-годишният португалец е упрекнат, че на 13 юни през въпросната година е изнасилил 34-годишната Катрин Майорга в хотел, а по-късно платил 375 000 евро да си мълчи.

Der Spiegel, nuove accuse a Ronaldo: 'Caso Mayorga, ecco tutte le prove' https://t.co/sW6Z8usChg pic.twitter.com/xML88M1zU0
— calciomercato.com (@cmdotcom) 30 ноември 2018 година
Въпреки че португалецът отхвърляше тези обвинявания, изданието „ Шпигел “ разгласява документ, който Роналдо е предал на своите юристи. В него Роналдо признава, че Катрин Майорга неведнъж била използвала думите „ Не “ и „ Стоп “. Тя молела той да спре, а португалецът единствено се извинил, откакто приключил.

Der Spiegel torna alla carica: " Ronaldo-Mayorga, date due versioni diverse " https://t.co/RxeU6XUCmH
— Tuttomercatoweb (@TuttoMercatoWeb) 30 ноември 2018 година
" Тя сподели, че не е подготвена да прави секс, защото таман сме се срещнали, само че все пак ме сграбчи за пениса. Чук*х я в профил, а тя бе разполагаем в леглото. Проникнах откъм гърба в нея и не променихме позицията 5-7 минути. Тя сподели, че не желае, само че все пак бе разполагаем. Може би е получила няколко синини, до момента в който я обръщах в бързината. Накрая тя сподели: " Ти ме насили. Аз не съм като другите ". Аз се извиних ", споделя Роналдо във въпросника на юристите си.

На разположение на списанието е цялата преписка от мейли сред юристите на Роналдо в Лос Анджелис и португалския му бранител Карлос Осорио де Кастро. Тя е от 3 август тази година, съпроводена с документ под името „ Въпроси към клиента “. На 41 страници Роналдо документално е отговарял за случилото по минути във вечерта, за която се твърди, че е изнасилил американката. Самият футболист към момента не се е изказал за най-новите разкрития по случая.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР